Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy lány ilyen?
22 éves vagyok, ennek ellenére lélekben úgy érzem megmaradtam egy kicsit egy kislány szintjén. Persze vannak mély érzéseim, tudok komoly lenni, most nem arról van szó, de például imádom a rajzfilmeket, szinte csak azokat nézek, azokba tudom úgy igazán beleélni magam, szeretek játszani, akár játszótérre menni, kedvelem néha a picit kislányosabb kiegészítőket, masnik, mesefigura, ilyesmik.
Ez mennyire zavaró?
Mert eddig nem tűnt fel, hogy bárkit is zavarna, de attól még lenéznétek emiatt egy lányt?
Hááát, Szerintem marha cuki lehetsz. Sajnálom hogy nem találok egy ilyen " komoly kislányt "
20/F
Nem zavarna, ha ugyanakkor tudnál komoly is lenni.
Én is szeretem a meséket, de azért minden mese elég egyszer :)
Legjobb mese pedig az Így neveld a sárkányodat!
Ez király, kicsit sem gáz. Valaki biztos lenézne emiatt, de ne foglalkozz vele, az embereknek más jön be, van, aki a komoly dolgokért rajong, van, aki a gyerekesekért, az ízlésedért senki sem hibáztathat - illetve őket sem lehet hibáztatni, ha nekik nem ez az ízlésük.
Problémád ebből szerintem nem lesz, én azóta oda meg vissza vagyok pl a balu kapitányért, amióta először láttam - 22\f
Örülök, hogy így látjátok, azt hittem hogy ez sokkal negatívabb dolog :D
Utoljára kb 5 évesen hisztiztem, szóval az cseppet se jellemző rám szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!