Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátnőmet hogy nőiesebben öltözködjön?
Szerintem természetes elvárás egy igazi férfi részéről, hogy olyan nőt akar maga mellé aki nőies, igazi NŐ. Egy igazi NŐ nem rinyál hogy nem tud magas sarkúban járni, meg hogy nem kényelmes a csinos ruha. Meg kell tanulni jól érezni magatokat és nőiesen viselkedni benne.. vagy pedig lejebb lehet adni, kevésbé igényes férfiakat választani.
Szerintem nyugodtan meg lehet azt mondani, hogy neked a csinosabb öltözék tetszik, esetleg randi előtt mondjad neki hogy nehogy slamposan öltözzön, ha olyan helyre viszed. Ha meg is sérted, majd elmúlik neki. Ha szeret és tetszeni akar neked akkor tesz érte. Ha nem teszi meg érted, akkor meg keressen olyat akinek megfelel.
Persze azért ha te elvársz tőle dolgokat, akkor nyújtanod is kell valamit, szóval ne csak kérj, hanem adj is! Te se menjél strandpapucsban és hawai-gatyában és hupilila csillámpónis vagy kopott elnyúlt pólóban. Csak akkora igényességet várhatsz el, amit te is be tudsz tartani. Ezen kívül viselkedj igazi férfi módjára, legyél kedves és figyelmes, hogy lássa, hogy megéri érted tenni.
Cserébe mit várhatunk el a mai férfiaktól? Gerinctelen viselkedés, megcsalás, megalázás, impotencia, szex nélküliség, férfiatlanság...
Szóval ne ítéljetek olyan hamar......megnézném ahogy bármelyik piperkőc kisfiú kibírna egy gyantázást, szülést.....de elég egy magassarkúban járnija egy óráig vagy csak menstruálni.....máris nem lennétek olyan nagyra magatokkal....
De utolsó, most mi vagyunk a nők vagy ti? Mi meg borotválkozunk és ..jó ennyi.
De azért vannak ám férfias fériak is, csak ti nem azokból válogattok. Jajj de jól áll a borosta, de ha velem vagy, vágasd le. Ez pl mi? Ja nagyon férfias a mellkas szőrzet, de ha velem vagy, vágasd le. Hm?
A szexnélküliség az a nőkre is ugyan úgy jellemző.
Én azokat a csajokat (nőknem nem hívom) meg sem látom, akik tornacsukában vannak, meg farmerben. Majd ha átöltözött, akkor szóba állok vele.
Szerintem tudnunk kene eloszor is a kerdezo nojenek korat....ha 17-18 eves, nem hinnem h ra kene eroltetni h noiesebben jarkaljon.....keress mast akkor, de ennyi idosen meg ne hordjon basszus suliba meg ilyenek magassarkut...
Egy idosebb no pl aki mar dolgozik meg ne hordjon tornacsukat....ha en is allasinterjura megyek akkor magassarku, altalaban magassarku, de azert amikor veresre jarom benne a labamat mint pl amikor sokat rohangalok, akkor azert utana szivesebben vagyok kenyelmesebben...az meg h tancoltal, ami kb max 2 ora max naponta.....neharagudj nem ugyan az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!