Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra furcsa ez a facebook-hoz való "viszonyulás"?
Nos röviden arról van szó, hogy bármennyire is gyerekes dolog, én tettem ki facebookra közös képet a barátommal, ami pl a születésnapomon készült, illetve volt 1-2 amin az én barátaim jelöltek meg, mert csináltak rólunk képet.
Egyrészt úgy vagyok vele, hogy mivel őt szeretem, büszke vagyok rá, hogy ő a párom. Ezért miért ne láthatnák az ismerőseim?! Illetve ott a másik fele, hogy ha kint van hogy kapcsolatban vagyok, akkor a nyomulós srácok nem írogatnak, hagynak, mivel foglalt vagyok.
Számomra viszont rosszul esett, hogy a barátom jó ideig nem is akarta kitenni, hogy kapcsolatban van, illetve nem rakott ki közös képet, semmi ilyesmi. Jó, hát nem értettem miért, de nem szólta semmit. Egyszer valahogy mégis szóba került, akkor beszéltünk róla, mondta, hogy neki ezek a dolgok nem számítanak, de semmi extra. Nem volt ebből probléma.
Aztán pár hónappal később készült rólam egy elég jó fotó, amit kitettem (lecseréltem a közös képet). Erre a barátom elkezdett hisztizni, hogy ne alázzam meg ilyenekkel mert neki ez mennyire rosszul esik, meg biztos rám másznak a pasik (igaz, pont látta, hogy egymást után 3-4 srác rám írt, hogy van-e kedvem találkozni, akik amúgy haverok de benne lennének többen is..). Aztán jött olyanokkal, hogy ő azért nem rakott ki képet, mert volt egy csaj aki nem hagyta őt békén, és nem akarta hogy megtudja hogy vagyok neki, nehogy elkezdjen engem is zaklatni, bla bla...
Nos, én ezt nem értem. Én vagyok a hülye? Tudom, hogy az csak facebook, és baromira nem számít, de épp ezért, akkor miért hisztizik ha nem közös kép van kint?? Erre mi a "megoldás"? Van aranyközépút?
3-as! Hát hiszen nem ő foglalkozik vele, azt nem érti, hogy a barátja, akinek eddig elvileg nem számított, hirtelen miért változtatott véleményt.
Kedves kérdező - ezt én sem tudom - de a kettős mérce nagyon nyilvánvaló. Mármint a barátod szemszögéből....
Ezt a másik csajos dolgot én is mondtam neki, hogy szerintem nem kerek.. Állítólag hónapokkal az előtt, hogy megismert, megd*gta a csajt az meg zaklatni kezdte... Hát nem tudom.
Én inkább azt érzem, hogy szégyell engem.
Mi az isten köze van hozzá, hogy te milyen képeket teszel ki, osztasz meg? Semmi! Ne hagyd, hogy irányítson... Állj a sarkadra és olyan kép legyen ki, amilyet _te_ akarsz, ő meg rakjon ki olyat amilyet ő akar...
Vigyázz, mert ha már facebookon ki akar sajátítani, és megbélyegezni, hogy te az övé vagy, akkor ez csak rosszabbodni fog. Ne hagyd magad.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!