Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az furcsa ha engem a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az furcsa ha engem a lányok körében kevésbé érdekeltebb srácok vonzanak? 16/L

Figyelt kérdés
Nap mint nap kapom meg a barátaimtól hogy furcsa a fiuk terén az ízlésem... Mondjuk már az általánosban is, amíg a többi lány osztálytársam az osztály szépfiujáról álmodozott, nekem egy szemüveges vékony fiu tetszett. Ez az idő múlásával sem változott, jelenleg középiskolás vagyok, és most jutottam el odáig hogy szeretnék egy komolyabb kapcsolatot. Van is most egy srác aki bejön ( alacsony, sovány, az átlagnál okosabb ) Csak attól félek, hogy ha netalántán össze is jönne a dolog, mit fognak szólni hozzá a barátaim, és hogy nem fognak-e miatta csúfolni az osztálytársaim....
2013. ápr. 25. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne törődj az osztálytársaiddal :D
2013. ápr. 25. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak magaddal törődj.
2013. ápr. 25. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Sz@rni rá,hogy mint mondanak.

Nem az ő dolguk.

2013. ápr. 25. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát van még remény! *-*

egy alacsony, sovány, okos, de bűnronda fiú :)

2013. ápr. 25. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de pont ma tűnt úgy mintha kezdeményezett volna nálam egy csaj, pedig egy sovány, de az átlagnál okosabb és kevésbé népszerű srác vagyok :D

Bár nem tudom, lehet neki az az alap hogy olyan közvetlen, mint amilyen volt

2013. ápr. 25. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont így voltam én is mindig, azok jöttek be akik a többség szerint "cikik" voltak. Azóta sem tetszenek a szépfiúk. Ne foglalkozz az osztálytársaiddal, te dolgod kivel jössz össze.
2013. ápr. 25. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Most 4000 alacsony, magát rondának gondoló gyk-s fiút tettél boldoggá :D Feldobtad a napjukat...
2013. ápr. 25. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!