Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok, hogy felejtsd el?
Figyelt kérdés
Az illető saját érdeke miatt, hogy ne fájjon, vagy az elfelejteni kívánt személy miatt, hogy neki nyugta legyen?2013. ápr. 26. 09:18
1/7 anonim válasza:
Miattad. Neked rossz, ha folyamatosan a fejedbe jár, nem a másiknak.
2/7 anonim válasza:
Én például sosem mondtam még senkinek, ha tanácsot kért, hogy "felejtsd el!". Még akkor sem, ha úgy gondoltam, hogy ennek a dolognak nem lesz jó vége. Mivel nem látok a másik fejébe, nem tudom, hogy mit miért tesz, mond, és csak az egyik felet hallgattam csak meg NINCS JOGOM EZT TANÁCSOLNI! Mindig inkább azt szoktam mondani a barátaimnak: "hallgass a szívedre, az nem csap be.." - így tudom, hogy kisebb eséllyel bánja majd meg a saját döntését, még akkor is, ha az kudarccal végződik. A szabad akarat nagyon fontos!!!
3/7 A kérdező kommentje:
igen, ez kicsit jobban hangzik, mint a felejtsd el.
2013. ápr. 26. 09:25
4/7 anonim válasza:
Igen, mert nagyon könnyen mondják azt, hogy "felejtsd el!" Ez képtelenség, ki volt már szerelmes, az tudja. Ha úgy érzed, hogy küzdeni akarsz, akkor küzdj. Ha van benned remény, akkor remélj.. de mindent csak addig a szintig, míg nem okozol kárt magadban és másokban. "JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL!" :)
5/7 A kérdező kommentje:
igen eza felejtsd el-el nagyon könnyen dobálóznak az emebrek és picit bunkón hangzik. :S
2013. ápr. 26. 09:37
7/7 anonim válasza:
Azért mondják mert ide GYIK-ra a problémás kapcsolatok résztvevői írnak és tényleg sokszor az a helyzet van, hogy jobb lenne nekik egymás nélkül. Én sem szeretek ilyet tanácsolni, mert pont most vagyok hasonló helyzetben de be kell látni, hogy néha ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!