Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki azt hitte, hogy örökre egyedül marad, de végül mégsem?
Figyelt kérdés
Egy kicsit bonyolult a sztorim, de a lényeg, hogy most úgy érzem hogy vénlány maradok :( és olyan rossz... Annyira vágyok valakire, de olyan lehetetlennek tűnik az egész. Így már csak reménykedek. Volt olyan, aki ebből a reménytelenségben talált magának valakit?2013. ápr. 25. 22:22
31/33 anonim válasza:
# 22: Ezzel a hozzáállással tényleg nem fog sikerülni... még ha valaki meg is szánna, ettől az önsajnáltatástól még az életkedve is elmenne. Ha depressziós vagy, fordulj pszichológushoz, és kezdd el felépíteni az önbizalmad, az életed, mert így tényleg soha nem lesz senkid! NEM IGAZ, hogy nem lehet változtatni! Nekem súlyos személyiségzavarom van, depresszióval és pánikrohamokkal megspékelve. Azért írom, hogy van, mert ez a személyiségem része, de már nem érzem hátrányát, megtanultam az előnyömre fordítani. Választhattam az önsajnálat és a változtatás között: az utóbbit választottam és megérte!
32/33 anonim válasza:
Pont így éreztem én is 21 éves koromig (addig folyton csak negatív értékelést kaptam fiúktól), aztán pont aznap, mikor kijelentettem egy barátnőmnek, hogy innentől nem érdekelnek a pasik, nem érdekel a szerelem, összetalálkoztam a vőlegényemmel :D
24/N
33/33 anonim válasza:
Én nem hiszem, hanem tudom, hogy örökre egyedül maradok, hiszen annyira szörnyű, ahogy kinézek, hogy kizárt, hogy lenne olyan lány, aki vonzódni tudna hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!