Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki azt hitte, hogy örökre egyedül marad, de végül mégsem?

Figyelt kérdés
Egy kicsit bonyolult a sztorim, de a lényeg, hogy most úgy érzem hogy vénlány maradok :( és olyan rossz... Annyira vágyok valakire, de olyan lehetetlennek tűnik az egész. Így már csak reménykedek. Volt olyan, aki ebből a reménytelenségben talált magának valakit?
2013. ápr. 25. 22:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
De mi a gond?
2013. ápr. 25. 22:32
 12/33 A kérdező kommentje:
Elég halk típus vagyok. Nehezen nyílok meg, nem nagyon bízok senkiben..
2013. ápr. 25. 22:34
 13/33 anonim ***** válasza:

Én ugyan így éreztem, egyedül voltam senkim nem volt, kilátástalan helyzet. Féltem hogy sosem lesz társam, de megváltozott a helyzet, kaptam egy teknőst <3

forever alone:D

ha gondolod kérdez írj privit :D

19/f

2013. ápr. 25. 22:35
 14/33 anonim ***** válasza:
*kérdező
2013. ápr. 25. 22:36
 15/33 anonim ***** válasza:

Akkor csináld ennek az ellenkezőjét. Nem fog egyik napról a másikra menni, de apránként sikerülhet. Nyilván sose leszel harsány, nagypofájú, társaság közepe...

Azért írom, mert van egy ismerősöm, akinek a felesége pont ilyen típus. Lett családja, de a férje állandóan panaszkodik, hogy nem lehet vele elmenni sehova, gyakorlatilag otthon ül a 4 fal között, de még vendégeket se nagyon lehet hívni, mert a nő senkivel sem ért szót. A férje mindent próbált, tanfolyamra íratta be, hogy emberek között legyen, stb. Szóval ezek a tulajdonságok nem csak a kapcsolatteremtésben, hanem a kapcsolat megtartásában is akadályozni fognak!

2013. ápr. 25. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj!

Az egész felfogás kérdése! Én 23 vagyok, hiszem hogy nem fogok egyedül meghalni és nyitott szemmel járok. Egyszer csak beesik a képbe egy potenciális pár-jelölt! :)

2013. ápr. 25. 22:39
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem is kell senkiben bízni ebben a hazug világban, csak az a kérdés, hogy tudsz e bizalom nélkül élni?
2013. ápr. 25. 22:47
 18/33 anonim ***** válasza:

Az állandó válogatással, az állandó küzdelem, hogy 25 éves létemre találjak valakit, csak oda vezetett, hogy lelkileg összeroppantam. ÉN TÉNYLEG AZT ÉRZEM MÁR, HOGY SENKINEK SEM KELLEK!

De én ezért meg is ölöm magamat most már, nem játszok tovább. Mert nem megy. Annyira válogattok, olyan magas már a léc, hogy nem tudom megugrani.

Ég veletek!!! :'(

2013. ápr. 25. 22:48
 19/33 anonim ***** válasza:
én azthiszem igen.. majd kiderül
2013. ápr. 25. 22:50
 20/33 anonim ***** válasza:
Egy 25 éves FIÚ voltam (Kedves, jó fej, egy kicsit vicces, visszahúzódó, bátortalan, DE SZERETŐ, odabújós, ragaszkodós, nem csalnám meg a barátnőmet senkivel típus, de nem kell senkinek sem az ilyen) :'(
2013. ápr. 25. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!