Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki azt hitte, hogy örökre egyedül marad, de végül mégsem?
Mindenki csak válogat össze-vissza. Minek esélyt adni egy normális fiúnak? Miért nem lehet megpróbálni, hogy működik e. Miért kell szenvedni a másiknak?
Depressziós vagyok, mert 3 éve anyukám meghalt. Sose volt senkim még, SOHA!
Pedig templomba is jártam, sokáig, hittem Istenbe is. Segítettem is rengeteget. Egyetlen bajom, hogy bátortalan, gátlásos srác vagyok. NEKEM IS KELLENE VALAKI :'(
Szerinted 25 év alatt nem tudtam megváltozni, majd most fogok? Képtelen vagyok rá. Nem tudok fejlődni, nem tudom mi kell ahhoz, hogy szeressenek. S nem üres fenyegetőzés lesz. De mivel úgy se ismersz, ilyent a TV úgy sem ad le, nem fogsz tudni róla.
Elegem van abból, hogy a 20+ -kat sem érdeklem. Senkit se.
Mert megy a válogatás ezerrel. A tizenéves faszk*alapok meg mindent megkapnak, amit csak akarnak.
ez tényleg annyira csak rajtad múlik
20 éevesen kb én is így voltam mint te, aztán összeszedtem magam
kb csak elhatározás kérdése az egész
ha csak otthon ülz és sírsz masgadban akkor tényleg nem történik semmi :)
77%-os azért ezt az öngyilkos-dolgot ne erőltesd. Ha ilyet mondasz valakinek, akkor simán megteszi.. Tudok olyat, aki állandóan mondta, hogy az lesz, senki se hitt neki aztán mégis az lett.. :/
köszönöm a válaszokat. próbálkozok változtatni .. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!