Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki azt hitte, hogy örökre egyedül marad, de végül mégsem?

Figyelt kérdés
Egy kicsit bonyolult a sztorim, de a lényeg, hogy most úgy érzem hogy vénlány maradok :( és olyan rossz... Annyira vágyok valakire, de olyan lehetetlennek tűnik az egész. Így már csak reménykedek. Volt olyan, aki ebből a reménytelenségben talált magának valakit?
2013. ápr. 25. 22:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ha kiakarsz ugrani a hullámvasútból, akkor hajrá
2013. ápr. 25. 22:51
 22/33 anonim ***** válasza:

Mindenki csak válogat össze-vissza. Minek esélyt adni egy normális fiúnak? Miért nem lehet megpróbálni, hogy működik e. Miért kell szenvedni a másiknak?

Depressziós vagyok, mert 3 éve anyukám meghalt. Sose volt senkim még, SOHA!

Pedig templomba is jártam, sokáig, hittem Istenbe is. Segítettem is rengeteget. Egyetlen bajom, hogy bátortalan, gátlásos srác vagyok. NEKEM IS KELLENE VALAKI :'(

2013. ápr. 25. 23:07
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha befejezed az önsajnáltatást, és összeszeded magad, akkor talán nagyobb esélyed lenne. Ja meg az sem árt, ha nem öngyilkossággal fenyegetőzöl. Felesleges. Aki beszél róla, az nem meri megtenni. Én megmertem. És? Értem valamit? Nem. Szimplán összeszedtem magamat. Neked is ez kell, nem ide írogatni ilyen baromságokat.
2013. ápr. 25. 23:09
 24/33 anonim ***** válasza:
20 evesen venlany?? Ismerek 38 eves szinglit megsem rinyal
2013. ápr. 25. 23:10
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerinted 25 év alatt nem tudtam megváltozni, majd most fogok? Képtelen vagyok rá. Nem tudok fejlődni, nem tudom mi kell ahhoz, hogy szeressenek. S nem üres fenyegetőzés lesz. De mivel úgy se ismersz, ilyent a TV úgy sem ad le, nem fogsz tudni róla.

Elegem van abból, hogy a 20+ -kat sem érdeklem. Senkit se.

Mert megy a válogatás ezerrel. A tizenéves faszk*alapok meg mindent megkapnak, amit csak akarnak.

2013. ápr. 25. 23:14
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

ez tényleg annyira csak rajtad múlik

20 éevesen kb én is így voltam mint te, aztán összeszedtem magam

kb csak elhatározás kérdése az egész

ha csak otthon ülz és sírsz masgadban akkor tényleg nem történik semmi :)

2013. ápr. 25. 23:15
 27/33 anonim ***** válasza:
Mondom, ne itt siránkozz. Ettől most jobb lesz neked? Attól, hogy sajnáltatod magad, nem fognak a nők utánad kapkodni. Nem fognak szánalomszexet adni neked.
2013. ápr. 25. 23:15
 28/33 anonim ***** válasza:
Dögöljetek meg a jó kurv*a anyátokat!
2013. ápr. 25. 23:21
 29/33 A kérdező kommentje:

77%-os azért ezt az öngyilkos-dolgot ne erőltesd. Ha ilyet mondasz valakinek, akkor simán megteszi.. Tudok olyat, aki állandóan mondta, hogy az lesz, senki se hitt neki aztán mégis az lett.. :/

köszönöm a válaszokat. próbálkozok változtatni .. :))

2013. ápr. 25. 23:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Azt hittem, sőt nem is vágytam kapcsolatra meg semmi. 26 évesen mégis megismertem egy srácot és azóta is együtt vagyunk.
2013. ápr. 26. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!