Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem magam. Mi van velem? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magam. Mi van velem? :S

Figyelt kérdés

Vannak fiúk akiknek tetszem.Sokszor vágyom rá, hogy legyen mellettem vki,és jól esne,ha vki átölelne.

De amikor arra kerül a sor,hogy összejöhetnénk,akkor azt érzem,hogy mégsem kell...

Nem értem magam,ez miért van?Velem van a baj?Egyszer ezt érzem,egyszer azt..:S

Segítsetek légyszi,vagy írjátok le mit gondoltok.

köszönöm

2009. szept. 26. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ez azért van, mert nőből vagy. De ha még saját magadon sem tudsz kiigazodni, akkor egy fiú hogyan tudna?:D
2009. szept. 26. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is, és mindig megkapom, hogy ha egyszer szerelmes leszek, akkor majd megváltozik ez, de nem tudom...

20/l

2009. szept. 26. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Idővel kicsit átgondolod a dolgokat, és tudni fogod mit akarsz. Ha nincs elképzelésed mit szeretnél, miért gondolod hogy megkapod?
2009. szept. 26. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam. Arról van szó, hogy tetszik egy srác, álmodozol róla, akarod, de amikor összejönne a dolog, akkor már nem kell, ugye?

Nekem is így volt egy jó ideig, de ha csak egyszer is sikerül túljutnod ezen a dolgon, utána már nem lesz ez. Nekem a barátomnál azért alakult másképp, mert más fiúkkal ellentétben ő lekoptatott, mivel ismerjük egymást már egy ideje, és tudta rólam, hogy 1-2 randi után koptatom a srácokat. És mivel lekoptatott, megőrültem érte:D Kb. 3 nap után elém állt, hogy ő mégiscsak megpróbálná ezt a kapcsolatot... és nála nem volt ilyen érzésem.

Majd valaki megtöri ezt nálad is:)

2009. szept. 26. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:

utolsónak:hát pont ilyen igen!:S

egyébként nagyon köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 26. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:

ugyanígy voltam énis:D

és mindig azzal jöttek, h nekem csak addig fontos valaki, amíg meg nem kaphatnám, aztán sehol semmi:O :D

pedig egyáltalán nem erről volt szó..

nem tudom hány éves vagy..de nekem ez a korral járt sztemxD

komolyan:D kicsit várj még..aztán meglátod, hogy elmúlik ez magától:D

2009. szept. 26. 22:48
 7/8 A kérdező kommentje:

el fog múlni magától?:D

rendben,köszönöm:)

2009. szept. 27. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
nah igen lehet , hogy még magadat se ismered... fel a fejjel mások azzal szenvednek, hogy nem jönn össze neki senki, vagy semmi.. te meg ha össze jön ..elutasítod..ez még a jobbik helyzet:) ...
2009. okt. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!