Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha egy lány így áll bosszút valamiért? (24) Igaza volt vagy eltúlozta?
Kicsit hosszú, elnézést!
Páromnál tegnap itt volt két haverja, én bevonultam a szobába, hogy ne is zavarjam őket, beszélgessenek, utána lementem vásárolni. (Régen látták már egymást, és az egyiknek volt valami baja, ezért nem csatlakoztam.) Mikor visszajöttem, párom, mintha csak imponálni akart volna a haveroknak, bunkó módon odalökte nekem, hogy "asszony, ma nincs szex mer' meccset nézek". Erre felröhögtek mind a hárman és koccintottak. Én meg magamban: mi az, hogy "asszony"? Kinek mi köze van hozzá, hogy mikor van/nincs szex? Úgy állított be, mintha szex őrült p_csa lennék, aki a nap minden szakában, reggel-délben-este leszipolyozza a barátját! És az a röhögés a végén? Mondtam is páromnak, de nem vett komolyan.
Úgyhogy azt csináltam, amit még soha. Elkezdődött a meccs. A haverok mind hazamentek. Én felvettem egy kulturáltabb fehérneműt, sminkeltem és beszárítottam a hajam, majd a tv előtt cirkáltam, mint egy űrhajó. "Leejtettem" a portörlőt, felvettem. Leültem, keresztbe tettem a lábam, simogattam a hajam. Azt akartam ezzel elérni, hogy pontosan az ellenkezője történjen annak, amit ő a haverok előtt olyan frankón megmondott. A tervemnek az a része, hogy izgalomba hozzam, szemlátomást sikerült is. Aztán megkérdeztem tőle, hogy melyiket választja, a meccset vagy engem? Azt felelte: "a meccs végén téged de mintha ezt már említettem volna".
A sírás kerülgetett. Dühös voltam és ennek hangot is adtam de mivel meccset nézett, nem foglalkozott velem, míg ki nem kapcsoltam a tv-t és el nem mondtam neki, hogy borzasztó megalázó volt számomra ez a mai délután. Szerinte csak hisztiztem a nagy semmiért.
Bementem a szobába, felöltöztem, összeszedtem a cuccom és eljöttem. Ennek már második napja. (Másfél éve vagyunk együtt)
A kérdésem a következő: Nekem kellene mennem és bocsánatot kérnem? Tényleg csak eltúloztam és feleslegesen vertem a nyálam?
nyugi :)
meg igy is egesz jo volt a reakciod.
nok vagyunk, igen nehez egy ilyen utan lenyugodni.
en irtam elotted a beszolost.
ha nekem elborul a fejem lehet hozzavagok egy-ket dolgot felpofozom es elkuldom a haverjait melegebb eghajlatra vihoraszni.
de tanulok. probalok higgadtabb lenni :) az eletben is :)
mert ha bar verekedos annyira nem voltam - azt azert nehez volt belolem kihuzni, de volt hogy tinikori zaklatomat elvertem egy mazsorett-bottal :)
viszont a nyelvem nagyon csipos.
szoval igy osszessegeben nem a legszornyebbet csinaltad.
annyi hogy most probald vele valahogy megbeszelni a dolgot...
hogy mi esett rosszul es miert
es ne csinaljon maskor musort a haverjainak
Nem kellene bocsánatot kérned. Ez egy hülye paraszt beszólás volt részéről. Viszont abban igaza van itt sokaknak, hogy rosszul kezelted a helyzetet:
vissza kellett volna szólni valamit, hogy beégesd a haverjai előtt.
Pl:
- asszony, ma nincs szex mer' meccset nézek!
- ember, ma nekem szex van. ha nem veled, akkor keresek valaki mást, akinek nem impotens!
vagy a másik:
- asszony, ma nincs szex mer' meccset nézek!
- nem gond, ma este úgyis valami nagyobbra vágytam, mint a farkad, mondjuk egy ceruzára!
Én ezt nem venném magamra. Bár azért, mert ismerem a páromat és haverjait is. Ők ilyenek és én pont ilyennek szeretem mindet.
Minden haverja szokott velem poénkodni, veszem a lapot, nem hisztizek, nem sajátítom ki a páromat, és ezért szeretnek engem.
A párom pedig tud bunkó lenni, de velem mindig figyelmes és kedves. Aztán ha jönnek a haverok, akkor persze mindegyik játssza az agyát. Nagy társaságban is szokott ilyet mondani, hogy na asszony, ma se lesz szex(mert épp a sokadik sört itta). Erre frappánsan válaszolni szoktam és mindenki nevet.
Egyébként azt tanuld meg egy életre, hogy a pasiknak a meccs az meccs. És ha azt mondja, hogy meccset néz, akkor nem fogja kikapcsolni azt, hogy jól elfenekeljen. Majd utána igen, de a meccset megnézi.
A legtöbb férfi ilyen. Ezt jobb ha tudod. Épp ezért te magad ne kreálj megalázó szituációt, mert igazából ezt te csinátlad magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!