Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha egy lány így áll bosszút valamiért? (24) Igaza volt vagy eltúlozta?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú, elnézést!

Páromnál tegnap itt volt két haverja, én bevonultam a szobába, hogy ne is zavarjam őket, beszélgessenek, utána lementem vásárolni. (Régen látták már egymást, és az egyiknek volt valami baja, ezért nem csatlakoztam.) Mikor visszajöttem, párom, mintha csak imponálni akart volna a haveroknak, bunkó módon odalökte nekem, hogy "asszony, ma nincs szex mer' meccset nézek". Erre felröhögtek mind a hárman és koccintottak. Én meg magamban: mi az, hogy "asszony"? Kinek mi köze van hozzá, hogy mikor van/nincs szex? Úgy állított be, mintha szex őrült p_csa lennék, aki a nap minden szakában, reggel-délben-este leszipolyozza a barátját! És az a röhögés a végén? Mondtam is páromnak, de nem vett komolyan.

Úgyhogy azt csináltam, amit még soha. Elkezdődött a meccs. A haverok mind hazamentek. Én felvettem egy kulturáltabb fehérneműt, sminkeltem és beszárítottam a hajam, majd a tv előtt cirkáltam, mint egy űrhajó. "Leejtettem" a portörlőt, felvettem. Leültem, keresztbe tettem a lábam, simogattam a hajam. Azt akartam ezzel elérni, hogy pontosan az ellenkezője történjen annak, amit ő a haverok előtt olyan frankón megmondott. A tervemnek az a része, hogy izgalomba hozzam, szemlátomást sikerült is. Aztán megkérdeztem tőle, hogy melyiket választja, a meccset vagy engem? Azt felelte: "a meccs végén téged de mintha ezt már említettem volna".

A sírás kerülgetett. Dühös voltam és ennek hangot is adtam de mivel meccset nézett, nem foglalkozott velem, míg ki nem kapcsoltam a tv-t és el nem mondtam neki, hogy borzasztó megalázó volt számomra ez a mai délután. Szerinte csak hisztiztem a nagy semmiért.

Bementem a szobába, felöltöztem, összeszedtem a cuccom és eljöttem. Ennek már második napja. (Másfél éve vagyunk együtt)

A kérdésem a következő: Nekem kellene mennem és bocsánatot kérnem? Tényleg csak eltúloztam és feleslegesen vertem a nyálam?

2013. ápr. 25. 10:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%
Jól tetted hogy eljöttél. Az én párom velem ilyet SOHA nem csinálna. Mindig kiemel a barátai közül és én vagyok az, akinek a legtöbb tiszteletet megadja. Ha engeded az ilyen húzásokat, majd vérszemet kap és úgy fog veled viselkedni, mint a kutyával. Arra, hogy megalázod a párodat, nincs mentség. SEMMI. Olyan poént dobjon be, ami tisztázottan nem sértő a másiknak. Talán más ezen nem sértődik meg, de minden ember más és mindenkinek tudnia kell, az ő párjánál hol a határ. Az ilyet sem nő,sem férfi nem engedhet meg, legyen eszed.
2013. ápr. 25. 11:18
 22/41 anonim ***** válasza:
43%

# 18: Hát hogy frigid, azt még nem nagyon mondták rám, az ellenkezőjét viszont már sokszor! :P

Egyszerűen csak tiszteletben tartom, ha a párom elmondja, hogy ő most szeretne valamit végigcsinálni, és nem hozom magam olyan helyzetbe, hogy elutasítson! És ha ennek ellenére mégis ilyen helyzetbe kerülök, akkor nem sértődök meg rajta, hanem kulturáltan megbeszélem vele, hogy rosszul esett, és utána megkönnyebbülten, megbeszélve a problémáinkat, hisztizés nélkül sokkal jobban esik a szex mindkettőnknek! :)

2013. ápr. 25. 11:19
 23/41 anonim ***** válasza:

Csak a kontraszt kedvéért, én be se kapcsolom a meccset, ha a párom nem élvezi, mert nekem ő a legfontosabb (lenne, ha lenne), és inkább varázsolok 1 mosolyt az arcára, mint három óra meccs vagy bármi más amit egyébként szeretek. (Mégha ez egyesek szemében férfiatlan is.)

Valószínűleg csak poén volt a részéről, nem gondolta komolyan azt a haverokkal. De nem észrevenni, hogy neked ez mégis rosszul esett, és nem mellédállni az érzéssel szemben, na az bunkóság volt.

A lényeg, hogy nem az első helyen vagy nála, és nem is a másodikon. Sajnálom.. :)

2013. ápr. 25. 11:19
 24/41 Buborék Fejü ***** válasza:
77%

Érdekes humorod lehet ha nem kàpnád fel ha a barátnöd a barátnöivel kiröhögne, hogy ma nincs szex...

2013. ápr. 25. 11:20
 25/41 anonim ***** válasza:
94%

Bunkó beszólás volt, amit elengedett, persze lehet, hogy korántsem ennyire bunkónak szánta. Az ilyen beszólások mindig attól függenek, hogy kettőtök között mit szabad és mit nem. Köztem és a párom között simán repkednek ilyenek oda és vissza, mert tudjuk, hogy nem komoly. Ha véletlen valaki túllő a célon, akkor a másik észreveszi és bocsánatot kér.

Amit nem értek: ha rosszul esik, hogy szexéhes, konyhalakónak állít be, akkor mégis hogy jutott eszedbe éppen erre az illúzióra rátenni egy lapáttal? Éppen, hogy a szarvát kellett volna viccesen letörni, nemhogy még jobban rájátszani! Mondjuk megjegyezhetted volna, hogy akkor nézzen meccset nyugodtan egész hónapban mert a szexet elfelejtheti. Vagy éppen valami igazán genyóságot beszólni, ami arra utal, hogy a teljesítményét illetően úgysem nagy különbség, hogy van e szex vagy nincs. Lehet ezt a végtelenségig fokozni. Ehelyett te állítottad be számodra még megalázóbbnak a helyzetet. Ne haragudj, de nem tudom, ezt hogy találtad ki.

Bocsánatot kérni nincs okod, neki viszont van bőven. Viszont azért ez szerintem közel sem annyira drámai helyzet, mint ahogy itt sokan látják. Annyira, de annyira szánalmas, amikor az első három hozzászólásban mindig jön egy "mekkora tahó, szakíts vele, jobbat érdemelsz" okosság. Tahó volt, ezt meg kell neki mondani. Ha megbántott, akkor nem szabad szó nélkül hagyni, de ne kezdj el hisztizni, mert az nem vezet sehová! Ő azt fogja mondani, hogy poén volt, te pedig megmondod neki, hogy rossz poén volt, és máskor gondolkodjon egy kicsit, mielőtt ilyen megalázó helyzetbe hozna mások előtt. Te pedig ETTŐL FÜGGETLENÜL jegyezd meg, hogy ilyen butaságot máskor ne csinálj!

2013. ápr. 25. 11:21
 26/41 anonim ***** válasza:
39%
Ő volt a szemét,nem te.
2013. ápr. 25. 11:22
 27/41 anonim ***** válasza:
Nem a megbeszélt témákkal van a gond, hanem Te alapból a meccs és gondolom minden más mögé helyezed magad, ez mély önértékelési problémákban gyökerezik. Aki nem tiszteli annyira a párját, hogy másodlagos dolgokkal szemben előtérbe helyezze, az... hu nem is tudom mit akartam ebből kihozni. De lényeg a lényeg, hogy egy mecs nem egyenlő egy nő érzelmeivel. Lehet, hogy érzékenyen reagált a "vicc"-re , de ezt a fa$zfejnek észre kellett volna venni, ha egy kicsit is foglalkozik a másik érzelmeivel... szerintem..
2013. ápr. 25. 11:23
 28/41 Buborék Fejü ***** válasza:
48%

Kérdezö:

Szerintem tök jól reagáltad le a dolgot. Én neked adok igazat.

Azért lejön, hogy nem egy hisztis pcsa vagy, söt tök normálisan állsz a dolgokhoz.

2013. ápr. 25. 11:23
 29/41 anonim ***** válasza:

Bunko volt.

De te se kezelted megfeleloen.

En beszoltam volna neki hogy jah jo? Asszony vagyok? Meg meccset nezel? Kijelented hogy nincs szex? Vicceskedunk a haverok elott? Akkor tudod mit ezen nevessetek: mit nekem egy nap, akkor egybol egy honapig ne is legyen szex! es nevettem volna

aztan ha a haverok elmentek nem oltozta volna at hanem rendesen leultem volna melle es megmondom hogy engem aztan ne szolitson asszonynak - nem vagyok az a fajta aki ezt szereti. es ne egessen mar itt ilyenekkel hogy nincs szex, mintha neki joga lenne ezt szabalyozni...

es ne jatsszon igy a haverjai szorakoztatasara mert a privat eletetek nem nyilvanos show...

szoval ezeket vesse a pici koponyajaba mert undorito es megalazo volt az amit delutan csinalt es ahogy a haverjai rohogtek rajta

2013. ápr. 25. 11:24
 30/41 anonim ***** válasza:

jah a beszolas utan otthagytam volna oket hogy ne tudjon visszaszolni.

nezzek a meccset aztan megbeszeljuk...

viszont en ilyet a haverok elott nem engednek az biztos

2013. ápr. 25. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!