Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy van szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 21:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Urban legend
2013. ápr. 24. 21:52
 12/30 anonim ***** válasza:
Aha.
2013. ápr. 24. 21:53
 13/30 anonim ***** válasza:
én a kémiában hiszek.
2013. ápr. 24. 21:56
 14/30 anonim ***** válasza:
én személy szerint megmondom az őszíntét, hogy nem
2013. ápr. 24. 21:57
 15/30 anonim ***** válasza:
Külső alapján csak a szörnyen felszínes emberek szeretnek egymásba, nekik biztos van "szerelem" első látásra. Én csak abba tudok beleszeretni, akit ismerek eléggé.
2013. ápr. 24. 21:58
 16/30 anonim ***** válasza:
engem nem a külső,hanem a belső érdekel,szóval NEM
2013. ápr. 24. 22:00
 17/30 anonim ***** válasza:
lehet van, ha másokkal előfordul, de én nem hiszek benne, N
2013. ápr. 24. 22:00
 18/30 anonim ***** válasza:

am ja ugyanaz xD

nem egyszer egy formás seg*gbe és a hozzá tartozó bomba testbe szerettem bele. :D de az igazat megvallva szerintem az egész szerelem kamu.....megunod eldobod.Olyan mint egy új teló, egy darabig jó meg minden aztán megunod sarokba vágod.veszel egy újat...

mindenki felszínes..... :D azt nézed meg,ahoz vonzódsz..

2013. ápr. 24. 22:12
 19/30 anonim ***** válasza:

Abban nem.

Viszont velem volt már olyan,hogy egy lánynak nagyon megtetszett a szeme,mosolya és a kisugárzása.Teljesen levett a lábamról 2 perc alatt.Utána nem tudtam tovább menni és meghívtam egy kávéra.Kb 40 percet beszélgettünk,de sajnos mindkettőnknek menni kellett a dolgára.

Kávézás után már úgy éreztem vonzódom hozzá.Nem a de megdugnám vonzalomra kell gondolni!

Utána sajnos nem találkoztunk többször,mert valahogy mindig elkerültük egymást.Telefonon beszéltünk pár alkalommal,de az is abbamaradt egy idő után.

20/F

2013. ápr. 24. 22:21
 20/30 anonim ***** válasza:
A külső alapján dől a szerelem első látásra és bullshitet megcáfolom. Kétszer lettem szerelmes első látásra és egyik illető sem volt külsőre egy adonisz, úgyhogy ez az "elmélet" megy a levesbe. Náluk sokkal jobb faszikkal is volt dolgom, beléjük mégsem lettem szerelmes, hiába néztek ki klasszisokkal jobban. Szóval igen, én hiszek benne, mivel átéltem.
2013. ápr. 24. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!