Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy van szerelem első látásra?
am ja ugyanaz xD
nem egyszer egy formás seg*gbe és a hozzá tartozó bomba testbe szerettem bele. :D de az igazat megvallva szerintem az egész szerelem kamu.....megunod eldobod.Olyan mint egy új teló, egy darabig jó meg minden aztán megunod sarokba vágod.veszel egy újat...
mindenki felszínes..... :D azt nézed meg,ahoz vonzódsz..
Abban nem.
Viszont velem volt már olyan,hogy egy lánynak nagyon megtetszett a szeme,mosolya és a kisugárzása.Teljesen levett a lábamról 2 perc alatt.Utána nem tudtam tovább menni és meghívtam egy kávéra.Kb 40 percet beszélgettünk,de sajnos mindkettőnknek menni kellett a dolgára.
Kávézás után már úgy éreztem vonzódom hozzá.Nem a de megdugnám vonzalomra kell gondolni!
Utána sajnos nem találkoztunk többször,mert valahogy mindig elkerültük egymást.Telefonon beszéltünk pár alkalommal,de az is abbamaradt egy idő után.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!