Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyarimikulas kérdése:
Eltudnátok képzelni egy ilyen lánnyal hosszú tavon? (leírás alul)
Figyelt kérdés
Először is,abba a suliba jár amelyikbe én és szeretnek vele járni. Külsőre nagyon jól néz ki arc,fenek,mellek minden nagyon jó de belsőre....Allandoan hülyéskedik és nem azt értem,hogy egyszer egyszer egyet röhög valakivel hanem múltkor felmentem az osztályukba mert haverom oszt. társa és úgy röhögött,hogy folyt le a székről s van egy szellemileg kicsit sérült gyerek is az osztályukban s azt nevezgeti csúfolkodik s utána fut előle. Par napja lent voltunk az udvaron mi fiuk fociztunk és jönnék el a pályán és egyet oltári hangosan böfög s azon elkezd röhögni állandóan teszi a hülyét hogy semmit nem ért meg komplett hülye stb.... Szóval a kérdés,hogy eltudnátok képzelni egy ilyen csajjal hosszú tavon?? Előre is koszi annak aki végig olvasta!2013. ápr. 24. 16:30
12/17 anonim válasza:
El, ha már nagyon idegesít belelököm a hosszú tóba és probléma megoldva.
13/17 anonim válasza:
Nem. Egy olyan ember aki egy szellemileg visszamaradottat csúfol ássa el magát k*urvamélyre.
14/17 anonim válasza:
Engem marhára idegesítene, utálom ha az emberek idiótának tettettik magukat állandó jelleggel. Ráadásul ha egy sérültet csúfol ki, akkor még undorodok is tőle.
15/17 anonim válasza:
nem, de rövid távra összejönnék vele
f19
16/17 A kérdező kommentje:
Koszi a sok választ, amúgy 14 éves
2013. ápr. 27. 11:16
17/17 anonim válasza:
Hát a leírtakból számomra ez egyértelmű volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!