Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? (mivel hosszú a leírás, ezért ezt most ide kell írnomxD)
Szal azvan, hogy ugye énmost konkrétan szerelmesvagyok(:@) és az lány uncsijában én teljesen megbízok, és konkrétan bármit megbeszélek vele.Namost a lány meg az uncsija bff-ek, és most a csaj jár 1 pasivavl(ebben a hónapban a 3. pasija) és az uncsinak konkrétan elmondtam, hogy én örülök a boldogságuknak, de vhogy remélem, hogy szakítanak hamarosan.
A csajnak meg valahogy nembírtam aztmondani, hogy grat meg sokboldogságt meg minden, és az uncsi nem bírta ki, és elmondta neki, hogy mivan(mertugye a csajnak én egy nagyon jó barátja vagyok(mmint úgyhogy tényleg nagyon) ésmost nem áll velem szóba, már vagy egy napja nem jött fel msn-re, az uncsi most megpróbálja elsimítani, de most teljesen ezen pörgök, és nemtom mivan.Most mi lehet?segítsetekpls
Köszcsy!:)
/vicc volt, éérted!?:)/
Most mi van?
Basszus, Barbi, mondtam már, amikor tegnap voltunk a parkban, hogy az a fiú, aki ott van, tudod, amelyik fagyizott, és közben az uncsimmal beszélgetett, utána meg elmentünk a boltba, és tök örültünk, de egyébként az msn-en meg tök mást mondott, hogy mi van, meg szerintem egy kicsit félreérthetően viselkedett a csajszikkal, én nem akartam őket megbántani, de hát ez van, nem tudom, mi lehet a megoldás, Barbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!