Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szeretni és vonzó egy lúzer szerencsétlen fiú?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy vannak olyan nők még esetleg, akik aranyosnak találnak egy lúzer fiút és megszeretik mert nagy a lelkük, mint az amerikai filmekben vagy csak ez a jelenség a filmekben létezik2013. ápr. 24. 15:01
11/14 anonim válasza:
7-es vagyok. Nem mondtam, hogy egyszerű, de ahelyett, hogy ezen az oldalon rendszerint sajnáltatják magukat a szerencsétlen, lúzer pasik, inkább mondják el maguknak naponta tudomisén 50*, hogy "igenis én jól nézek ki", csináljanak felüléseket......járjanak el futni......próbáljanak nyitni mások felé. Ez a "jaj én olyan béna vagyok" szöveg nem fog változtatni semmin sem. A nők nem szeretik, ha egy pasi többet nyafog még náluk is!
12/14 anonim válasza:
Kérdező, a filmek nem egyenlő valóság. A nőket egyetlen dolog érdekli: A sok-sok LÓVÉ. Ez van sajnos, a nők borzasztó anyagiasak és felszínesek, ha nem lógnak Deák Ferkók a zsebedből, és nincs fekete BMWd se, akkor emberszámba se vesznek...
Egy szó mint száz: Ha jól megszeded magad lóvéval, annyi csajod lesz hogy csak győzzed!
15:20, mit gondolsz, eddig vajon mit csináltak? Feltételezem nem azzal kezdték, hogy kapásból itt panaszkodtak. Erről pedig ennyit.
13/14 anonim válasza:
Kedves Edward666 vagyis V.Dávid... nyugi :D
14/14 anonim válasza:
Ha ahogy beszélek vele és egyre nagyobb lesz az önbizalma, szóval "kivirágzik" akkor simán:D
(nem úgy értem, hogy egy tahó, bunkó paraszt lesz belőle, hanem kicsit bátrabb lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!