Azért vagyok egy szerencsétlen lúzer, mert úgy érzem, vagy azért érzem úgy, mert az vagyok?
mark86
azért mert sokat adsz mások szavára ahelyett hogy normális dolgokkal foglalkozol.
állj a sarkadra!!!
Köszi a válaszokat.
Egyszerű a képlet, semmi nem sikerül, bármibe fogok, mindent elrontok, hülyeségeket beszélek, csinálok, folyton beégetem saját magam, semmire nem vagyok jó, kudarc az egész életem.
Senki sem az! Aki igazi lúzer az nem veszi észre magát, tehát te csak valami régebbi tapasztalatból táplálkozol és elhiszed hogy semmi sem sikerül.
Ez nem valós dolog. Csinálj vmit ami önbizlmat ad.. mondjuk ha én elkezdem lúzernek érezni magam mindig átfestem a hajam vagy új frizura vagy valami, ami egyáltalán nem jellemző rám, és olyan mintha másik ember lennék, és akkor ez egy darabig jó, de ha már sokszor csinélod, az eredeti érzés is enyhül :)
mark86
azzal se árt tisztában lenni hogy beégni nem lehet!
hulladék emberek előtt lehetetlen!
majd ha a párod vagy anyád röhög rajtad akkor lehet gondolkodni,addig ne érdekeljen más véleménye.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:58
Igen, nagyjából erről van szó, amit leírtál.
Nagyon jó emberismerő vagy, így pár mondat alapján, le a kalappal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!