Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azért vagyok egy szerencsétlen...

Azért vagyok egy szerencsétlen lúzer, mert úgy érzem, vagy azért érzem úgy, mert az vagyok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 09:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mark86

azért mert sokat adsz mások szavára ahelyett hogy normális dolgokkal foglalkozol.

állj a sarkadra!!!

2011. jún. 4. 09:12
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Mindkét lehetőség fennáll. Nem ismerünk. Semmi információt nem adtál.
2011. jún. 4. 09:59
 3/15 anonim ***** válasza:
ha az 1. akkor nyugi nem vagy az
2011. jún. 4. 10:10
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyszerű a képlet, semmi nem sikerül, bármibe fogok, mindent elrontok, hülyeségeket beszélek, csinálok, folyton beégetem saját magam, semmire nem vagyok jó, kudarc az egész életem.

2011. jún. 4. 10:25
 5/15 anonim ***** válasza:

Senki sem az! Aki igazi lúzer az nem veszi észre magát, tehát te csak valami régebbi tapasztalatból táplálkozol és elhiszed hogy semmi sem sikerül.

Ez nem valós dolog. Csinálj vmit ami önbizlmat ad.. mondjuk ha én elkezdem lúzernek érezni magam mindig átfestem a hajam vagy új frizura vagy valami, ami egyáltalán nem jellemző rám, és olyan mintha másik ember lennék, és akkor ez egy darabig jó, de ha már sokszor csinélod, az eredeti érzés is enyhül :)

2011. jún. 4. 10:59
 6/15 anonim válasza:
Ehhez meg kellene ismerni téged h milyen ember vagy mert igy nem lehet megmondani h nem is ismerlek!!!De lehetséges h csak bebeszéled magadnak!Fel a fejjel ne higgy senkinek csak a legjobb barátaidnak!!:)
2011. jún. 4. 12:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Így van, nem tudhatjuk, milyen ember vagy, miket csinálsz, és miért gondolod azt magadról, hogy egy lúzer vagy. Amit eddig én személy szerint észleltem belőled, az az, hogy a helyesírásod tökéletes és tudsz értelmes gondolatokat fogalmazni, szóval nem lehetsz hülye. A sejtésem az, hogy sok-sok ostoba emberrel vagy körülvéve, akik nem igazán értékelik benned ezeket a dolgokat, és mert félénk is lehetsz alapjáraton, erre meg csak ráerősít a sok lecseszés meg negatív tapasztalat, és inkább semmibe se kezdesz bele, hagyod a francba az egészet és beletörődsz, hogy lúzer vagy és ügyetlen. Mikor lehet, hogy nagyon nincs így.
2011. jún. 4. 12:58
 8/15 anonim ***** válasza:

mark86

azzal se árt tisztában lenni hogy beégni nem lehet!

hulladék emberek előtt lehetetlen!

majd ha a párod vagy anyád röhög rajtad akkor lehet gondolkodni,addig ne érdekeljen más véleménye.

2011. jún. 4. 13:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok pozitív választ, nagyon jól esnek.:)
2011. jún. 4. 14:09
 10/15 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:58

Igen, nagyjából erről van szó, amit leírtál.

Nagyon jó emberismerő vagy, így pár mondat alapján, le a kalappal.:)

2011. jún. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!