Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azért vagyok egy szerencsétlen...

Azért vagyok egy szerencsétlen lúzer, mert úgy érzem, vagy azért érzem úgy, mert az vagyok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 09:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

figyelj... az, hogy a gyökerek nem hívnak meg téged partikra hogy végighallgasd míg elmonják hogy mekkora partiarcnak képzelik magunkat, nem baj.

tanulj, tanulj, tanulj, lépj előre, tanulj. Én is "lúzer" voltam, ma egy multinacionális cég egyik vezetője vagyok. Nem bújok el a szakmám meg a státuszom mögé, nem erről van szó, de az a gyerek aki 15 éve lelúzerezett, most egy ételkihordó cégnél futár, ma délben ő hozta ki az ebédemet. Na akkor ki a lúzer?

2011. jún. 4. 21:15
 12/15 acelsziv ***** válasza:
100%
Próbálj művelődni. Légy sokoldalú. Fejleszd a szókincsed. Gyanítom, hogy azért csináltál "hülyét" magadból mert olyasmihez szóltál hozzá amiben nem vagy jártas és összezavartad magad. (ha nem így van, akkor nem szóltam semmit). Nem az az igazi arc akin mindenki röhög, hanem akire - ha megszólal - mindenki odfigyel
2011. jún. 7. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
21:15 érdekes story:D
2011. jún. 7. 20:54
 14/15 anonim válasza:
1619 - ez tetszett!:D
2011. jún. 9. 13:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Általában zavaromban beszélek hülyeségeket.

Annyira vágyom az elfogadásra, hogy dumálok, dumálok, hogy be tudjak illeszkedni.

2011. jún. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!