Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy nem szerelmes, ugye?
Figyelt kérdés
A barátomnak mondtam, hogy úgy érzem, hogy ő nem szerelmes belém... Azt tudom, hogy velem érzi magát a legjobban és nagyon vonzódik is hozzám, kötődik is, de nem szerelmes.
Erre az volt a válasza, hogy de igen, szerelmes, csak nem mindig egyforma intenzitással szeret, ez eléggé hullámzó.
Fél éve vagyunk együtt, ilyenkor még nem hiszem, hogy ez normális lenne, hogy hullámzóan érez irántam... nagyon kiábrándított. Egy szerelmes ember nem mondana ilyet, ugye jól gondolom?
2013. ápr. 24. 14:16
1/2 anonim válasza:
Jo, akkor most fejezd be az agyalast. Azt mondta, hogy szerelmes. Inkabb fogd fel kihivasnak, hogy megjobban beled essen.
2/2 anonim válasza:
Ilyeneken annyira felesleges agonizálni.
Amíg két ember jól érzi magát a kapcsolatban addig kurv@ mindegy, hogy valami képzeletbeli skálázás szerint, hogy és milyen módon érez a másik iránt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!