Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyáltalán nem bízok a barátnőmben?

Figyelt kérdés
MIndig siránkozik hogy nem bízok benne és nekem is kellemetlen hogy nem tudok benne bízni pedig már több mint 5 hónapja egyek vagyunk. 20 évesek vagyunk. REttegek hogy flörtölni fog, rettegek hogy beleszeret másba és rettegek hogy elhagy. Volt már valakinek ilyene? Amugy egy nem fullos csajról van szó hanem egy szolidról.
2013. ápr. 23. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7es lepontoztalak

mert arra buzdítod a páromat hogy elhagyjon meg szakítson velem! :( ;(

elegem van abból hogy a párom ezen rágódik, folyton azt kérdezgeti szeretem e, meg hogy ne hagyj el kérlek, ne szakíts velem

ha szakítasz velem,ez meg az lesz veled

Szeretem, imádom a Szerelmemet

2013. ápr. 23. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a pasikba be van oltva, nehogy elegyék mán előlük az elejtett zsákmányt. Csak valaki elfojtja, valaki "beleőröl'=igedegeskedik, aggódik.

Mint előttem is leírták, ez könnyen a kapcsolat rovására mehet.

Am ez azt mutatja,hogy naon szereted (birtokolni?) . De nem, tényleg, hosszabb távon sem akarod elveszteni és kötődsz hozzá, ennyi.

Ha szolid, nem valószínű, hogy megcsal, nyugii!:)

(van egy mondás: Mindenki magából indul ki... bocs, ez magas labda volt)

2013. ápr. 23. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:

(még mindig 11.)

soha nem akarom elhagyni, vagy szakítani vele

nem jutott eszembe se pedig utobbi idoben rengeteget veszekedtünk

soha sem gondoltam arra h mást keressek magamnak

igen van multbn exe miatt rossz tapasztalata plusz onbizalomhoany

elsoeves egyetemista (majdnem 21), a kerdezo 19lesz

a barátnő

2013. ápr. 23. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
* "beleőrül"
2013. ápr. 23. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!