Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek a fiúk jobban tolerálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fiúk jobban tolerálják a duciságot?

Figyelt kérdés
Kicsit kövér lány vagyok. Nem érdeklődnek felőlem a fiúk. Nemrég viszont olyan jól elbeszélgettem egy sráccal, nem éreztem nála, hogy kevesebb vagyok a szemében, azért mert kövér vagyok. Nagyon kedves volt. Mint később kiderült, neki is kövér lánytesója van és nagyon szereti. Talán a jó tapasztalat miatt van? AZért mert tudja a saját életéből, hogy nem minden a külső és ugyanolyan ember a kövér is mint a vékony?
2013. ápr. 23. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Van aki mindenkihez kedves, én meg pl. a soványokkal is bunkó vagyok. ^^
2013. ápr. 23. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy befolyásolja, minden normális férfi embernek tart téged is.

Párkeresésben meg inkább az mérvadó, hogy kinek milyen lányok jönnek be, valakinek duci, valakinek vékony.

2013. ápr. 23. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
És küldj képet :)
2013. ápr. 23. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok én az egyik élő példa: nekem a ducibbak sokkal jobben bejönnek, mint a vékonyabbak (bár csak a párom is megértené ezt....) Ezzel a nézetemmel úgy érzem erőteljesen kisebbségben vagyok a férfiközösségben.

A kérdésedre válaszolva: szerintem is embere válogatja, ki bunó, ki nem, ki nyílik meg jobban. Én pl mindenkihez kedves vagyok :) - testalkatt, és hogy tetszik-e, ezektől függetlenül

2013. ápr. 23. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Kihagytam, hogy nekem pl. vágyam, hogy egyszer egy ducibb lánnyal töltsek el egy csodás éjszakát :)

Ne add fel, még nehezebb helyzetben is vagy, mint a többi nő, meg fogod találni magad mellé e férfit :)

2013. ápr. 23. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszett az igazság? Pfff... Na ebből látszik igazán, hogy te tényleg azért vagy kövér/duci, mert sokat eszel, és csak a homokba dugod a fejed... Grat :) Pedig szívesen segítettem volna.
2013. ápr. 24. 12:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem értem, nekem szólt a kommented?
2013. ápr. 24. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
6. hozzászóló! Nem csak azért lehet kövér valaki mert sokat eszik. Valaki genetikailag az vagy mert betegsége van. Én alig eszem, sportolok még is duci vagyok. És kedves kérdező, meg kell tanulnod, hogy a mai világban a vékonyabb lányok hódítanak. :( De sok szerencsét kívánok neked, hogy megtaláld az igazit! :)
2013. ápr. 25. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Az anyukája véletlenül nem kövér? Csak mert gyakorta a fiúk az édesanyához hasonló lányt választanak. :)
2013. jún. 25. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a vékony lányokat.A ducik a királyak :) F/25
2013. jún. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!