Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a fiúk jobban tolerálják a duciságot?
Nem hiszem hogy befolyásolja, minden normális férfi embernek tart téged is.
Párkeresésben meg inkább az mérvadó, hogy kinek milyen lányok jönnek be, valakinek duci, valakinek vékony.
Itt vagyok én az egyik élő példa: nekem a ducibbak sokkal jobben bejönnek, mint a vékonyabbak (bár csak a párom is megértené ezt....) Ezzel a nézetemmel úgy érzem erőteljesen kisebbségben vagyok a férfiközösségben.
A kérdésedre válaszolva: szerintem is embere válogatja, ki bunó, ki nem, ki nyílik meg jobban. Én pl mindenkihez kedves vagyok :) - testalkatt, és hogy tetszik-e, ezektől függetlenül
4-es vagyok.
Kihagytam, hogy nekem pl. vágyam, hogy egyszer egy ducibb lánnyal töltsek el egy csodás éjszakát :)
Ne add fel, még nehezebb helyzetben is vagy, mint a többi nő, meg fogod találni magad mellé e férfit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!