Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire tolerálják a tárhelys...

Mennyire tolerálják a tárhelyszolgáltatók a feltört sablonokat?

Figyelt kérdés
Végül is nem feltört, csak torrent által letöltött, fizetős sablont szeretnék beállítani. 000webhost-ra szeretnék feltölteni.
2013. ápr. 15. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem foglalkoznak ilyennel.

Bizonyítsák be hogy nem vetted meg... nem tudják mert személyiség jogaidat mindenképp meg kellene sérteni ahoz hogy akármi is legyen az ügyből. Bármelyik lehetőséget is tekintjük nem lehet belőle bajod.

2013. ápr. 15. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
amíg nem lassítja a szervert, és míg megfelel a szabályzatnak addig magasról tesznek rá hogy mit töltesz fel.
2013. ápr. 15. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A tárhelyszolgáltatókat valószínűleg nem zavarja, viszont a látogatókat annál inkább. Én szeretek igényes weboldalakat böngészni, és ehhez hozzá tartozik az is, hogy a készítő pénzt és időt is szánjon rá. Az élmény nem ugyanaz, még ha ugyanannak is tűnik. Szóval szerintem legalább idővel vedd meg a sablont, ha már feltörted. Gyűjts rá pénzt. Egyébként a 000webhostot nem annyira ajánlom, meg úgy általában ingyenes webhostot sem nagyon ajánlok.
2013. ápr. 15. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: "Én szeretek igényes weboldalakat böngészni"...

gyakorikérdések.hu !? xĐ

2013. ápr. 15. 13:53
 5/5 PHP de kóder! ***** válasza:
eheh
2013. ápr. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!