Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom tultenni magam rajta mert szeretem fel hivjam vagy ne? `
Figyelt kérdés
SZakitottam a baratnommel 1 hete mert hazudott nekem de szeretem viszont o nem hivott fel azota sem h beszeljuk vagy oldjuk meg. de nekem kell mert szeretem es az a legrosszabb h barmit eltudnek nezni neki mert hianyzik.2013. ápr. 23. 19:36
1/7 anonim válasza:
hivd amig nem késő,
késöbb már tullép majd rajtad akkor meg már hiába fogod hivni
3/7 anonim válasza:
ma 19:37
azt mondta nem léteznek UFO-k
4/7 A kérdező kommentje:
meg beszeltuk h talalkozunk es amikor oda ertem azt mondta h nem tud kijonni mert nem tud bezarni vartam kicsit es rajtakaptam egy fiuval aki allitolag barat de amugy bonyolult ez kicsit mert megutottem a fiut amit tudom h nem kellet volna es ott hagytam oket azota meg nem beszeltunk vagyis masnap de az csak veszekedes volt
2013. ápr. 23. 19:42
5/7 anonim válasza:
hogyan kaptad rajta őket? csináltak valamit a beszélgetésen kivül?
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg most is azzal a fiúval múlatja az időt,ezért nem jutsz eszébe.Biztosan nem hívnám fel a helyedben.Szerintem eddig is komplett hülyét akart csinálni belőled.Már az előző ilyen kérdésednél is ezen a véleményen voltam.
7/7 anonim válasza:
Hívd fel amig nem késő. Ha szereted, mindenképpen! Ne törődj semmi mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!