Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egyszerre három (! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre három (! ) fiút szeretni?

Figyelt kérdés
Az előző évben megismerkedtem egy fiúval és beleszerettem, de rájöttem, hogy szemét, megalázott, nem érdemel meg egy lányt sem. Most megtetszett egy másik fiú, viszont közben rájöttem, hogy az előttem ülő fiú vicces és jó fej. Valami vonz mindhármójukhoz... Mi ez?

2013. ápr. 23. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Érzelmi éretlenség. Kinövöd. :)
2013. ápr. 23. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
14 évesen ne 3 fiút szeress, hanem tanulj
2013. ápr. 23. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
pont annyi befogadó testnyílásod(és eszed van), lehet!:)
2013. ápr. 23. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Amit itt meséltél, az nem szerelem. Meg sem közelíti. Nevetséges.
2013. ápr. 23. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja és attól, hogy vicces és jófej, még lehet egy gerinctelen kis p*cs, amire utal az is, hogy megalázott. Nem? ;)
2013. ápr. 23. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát,akárhány éves is vagy,nem számít.ha nem tudod még,mi is az igazi szerelem,addig ezek csak lényegtelen dolgok.Vonzódás csak.

Ha 99es vagy,akkor nem egy vénasszony,és ahogy a mellékelt ábra is mutatja,még szerelmes se voltál.

2013. ápr. 23. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem fogod megszeretni őket. Max csak vonzódsz hozzájuk! :) a szerelem az olyan dolog, ami már a hiány érzést okozza. Gondolj bele, hogyha az egyikkel vagy, akkor a másik hiányzik-e. Nem hinném...
2013. ápr. 23. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
úgy kezdődik egy gangbang
2013. ápr. 23. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem inkább csak amolyan tinédzserkori "fellángolásról" van szó. :)
2013. ápr. 23. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Há de kíremalássán három csávó?

Mellik ajobb? Gazsinak segíj + 5 ezer a vagyona a szemétszedés után, de 50 cent káréjja van.

Elemírnek már több píze van hiszen lákodálmás muzsikus, csak elég csélcsap.

Zsiga vagyona 10 BMW meg 25 Merdzsó, azonkívül havi 2.000.000 Ft a bodzaszedésből.

Há' mellik a jó? Melliktől válalsz be egy újabb segíjest?

2013. ápr. 23. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!