Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 fölötti ffiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölötti ffiak! Nektek valóban imponál, ha egy 20 év körüli lánykának csapjátok sikerrel a szelet? Mire jó ez? Komolyabbat is el lehet velük képzelni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 15:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nyilván igen!
2013. ápr. 23. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

21 éves vagyok, az exeim 2-3 évvel voltak idősebbek. Nagyon éretlenek, gyerekesek, felelőtlenek és önzőek, valamint semmire nem képesek!!!

Lassan 1 éve vagyok együtt a párommal, aki 31 éves. El se tudtam képzelni, h létezik ilyen pasi!!! Nem csak fizikailag partner, hanem szellemileg is! És nem csak arra kellek neki, h legyen kivel dugnia! Emellett a háztartásban is megállja a helyét. ( istenien főz és tudja, h működik a porszívó és a mosógép)

Mellette jó csajnak érzem magam, és nem vagyok egy buta liba!!!

Mellesleg a mai 20 éves pasiknak lehetne mit tanulnia tőlük minden téren!!! -.-"

2013. ápr. 23. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
De a legtöbb ember Átlagos. Aki 20 évesen többet tapasztalt, az már nem egy átlagos ember. Bár a legtöbben átlagon felülinek tartják magukat, meg érettebbnek a koruknál, közben meg nem olyan gyakori az ilyen, hogy minden második ember ezt hangoztassa magáról.
2013. ápr. 23. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Az én párom korombeli és érdekes módon egy szellemi szinten vagyunk, partner mindenben stb. Az átlag romlik.
2013. ápr. 23. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Ja és szerintem nem feltétlen előny,ha valaki 20 évesen többet tapasztalat,mint egy nála 10 évvel idősebb.Saját bőrömön éreztem ezt.Erre egy példa: egy srác a nála idősebb nőkre bukott,vagyis 30-on túliakra.Körülbelül 7 év korkülönbség volt köztük.De attól a csávó ugyanolyan gyerekes volt,holott azt hitte magáról mert egy nála idősebb csajjal van,attól felnőtt és komoly ember.:)És lenézi a 20-on éves lányokat,mert szerinte komolytalanok.De magába nem néz,hogy esetleg ő is hasonló.
2013. ápr. 23. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsit nehezen képzelhető ez el, de végülis miért ne? Szerintem lehetséges.

35F

2013. ápr. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!