Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nagyon elrontottam? Mit csináljak?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, és úgy vettem észre, hogy én is neki, de most biztos k*vának tart.:(
15 éves lány vagyok (gimnáziumban elsős) a fiú, aki tetszik nekem pedig 16 múlt, egy évvel felettem jár. Tegnap tesi órám volt a 7. neki pedig a 6. szóval utánuk mentünk órára. Az Ő osztálya még öltözött az öltözőben, én pedig mentem befelé, erre az egyik nyomorék osztálytársam, aki nem hagy békén a csuklómat lefogta, és a falhoz szorította a kezemet, nagyon közel hajolt hozzám, és mondta a szokásos nyomorékságait, hogy "egyszer úgy is megb*szlak"...én pedig a pofájába röhögtem, és csak annyit mondtam, hogy "álmodozz csak". Utána elengedte a kezemet az erős fogásból, és a derekamnál fogva a faltól magához húzott és megfogta a fenekem. Azt hittem felpofozom. Amikor készültem felpofozni akkor vettem észre, hogy a fiú, aki tetszik nekem a tesi öltözőnél állt, és valószínűleg a pofájába röhögésemtől kezdve mindent látott, de hallani biztos nem hallott semmit, szóval biztos egy hülye r*bancnak tart, pedig nem vagyok az, nagyon tetszik nekem, de azzal a nyomorékkal nem tudtam mit csinálni, 2x akkora, mint én és jóval erősebb is. Ma is találkoztam vele, és még a fejét is a másik oldalba fordította.:(
De tényleg nem tudtam mit tenni. Mit csináljak?:|
Úristen!! Azonnal szólj a szüleidnek, vagy valami erősebb haverodnak hogy verje el ezt a kölyköt!! Mi a francot képzel magáról?? Ha az én lányommal ezt csinálná valaki, nem maradna belőle semmi az fix..
Ne aggódj, nem fog ettől annak gondolni :) De a másik csávóval csinálj valamit, mert ez nem állapot.....azonnal szólj valakinek a suliban vagy otthon! Ne tűrd el ezt :)
Biztosan nem tart annak, foleg ha az egyik baratja is ott volt es levagta mi a szitu :)) viszont tenyleg szolni kene erte, a katolikus iskolakban mennek legjobban az ilyen perverz zaklatasok....tapasztalat....hidd el, nem eri meg hogy eltűrd!
Viszont a srac, ha megerdemli hogy szeresd, akkor okos es levagja h ez nem a te hibad :)
Megfogadom a tanácsodat :)
Nehéz lesz így a szemébe nézni, de beszélni fogok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!