Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon elrontottam? Mit tegyek?
21 eves vagyok, sajnalatra meltoan eleg tapasztalatlan nok teren. Szoval van egy csaj akivel harmadjara talalkoztam volna!, az elejen nagyon bejott de nem tudtam eldonteni hogy van e baratja. Aztan megemlitette hogy a legjobb baratnoje (valamennyire) erdeklodik irantam, lecsekkoltam FB-on, sokkal jobban nez ki. Sajat bevallasa szerint is a lanynak.
Amikor talalkoztunk volna (ma) akkor mondtam hogy a baratnojet mindenkepp hozza el. Miert is ne? Gondolom jo otlet. Viszont a baratnoje nem ert ra egesz nap, viszont miutan masodjara kerdeztem hogy jon e baratnoje mar azt mondta nem er ra a "csajom". A kovetkezo SMS-eimre nem is valaszolt.
Nagy hibat csinaltam? Mindig elbaszom az ilyeneket, pedig jo kiallasu magas srac vagyok. (szokesbarna).
Tehát ha ló nincs, jó a szamár is... és a szamár meg inkább semmibe vesz. Értettük.
Igen, elrontottad.
Megbántottál egy lányt, akinek lehet, hogy még tetszettél is és kedvelt, csak azért, mert a barátnője sokkal jobban néz ki?!
IGEN. Eltoltad.
Le van sz*rva, hogy mennyire vagy jó kiállású, meg szőkésbarna és magas, ha ekkora tróger vagy. Szerinted minden a külsőn függ? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy te csak azt értékeled... Abszolút nem sajnálatra méltó, hogy nem tapadnak rád a csajok. Megérdemled. De ha így folytatod, nem is nagyon lesz tapasztalatod.
Tudod, sokkal jobb külsővel is lehet valaki romlott belsejű. Nem mindig azt kéne nézni, hogy 10/10-es kinézetű nő álljon melletted...
Na várj
Akkor ezek szerint randizgattál egy lánnyal, akinek megtetszett a barátnője? Ha jól fogtam fel. Nevezzük xnek azt akivel először találkoztál és alakulni kezdett. A másik ''szebb'' lány legyen y. Amikr x először beszélt yról- na akkor már le kellett volna reagálnod, ha érdekel x. Nekem kicsit sablonosnak tűnsz, hogy azért mert y szebb rögtön utána futnál(bocsi). Ha én lettem volna x helyében ugyanezt tettem volna, mert az, hogy egy szebb lányra máris ugrasz nagyon rosszul tud esni az embernek, főleg ha előtte tetszettél neki és megbízott benned. Y meg nem hiszem hogy akarna tőled valamit, ha igazán jó barátja xnek akkor már ezek után nem gondolom.
ennyire nem becsülöd a nőket?
mi az hogy megszerzed?nem egy tárgy amit birtokolsz te degenerált f*sz!
meg ha azt nézed hogy kit dughatsz akkor minek izgat hogy megbántottad a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!