Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal nemsokára egy évesek leszünk! Tényleg komolyan és hosszú távra tervezzük ezt a kapcsolatot. Egy év alkalmából vettem egy pár gyűrűt, gravírozva. Elmondtam a szándékomat neki, tudta, hogy mit kap... A mai nap folyamán adtam neki oda. Azt mondta, hogy cikinek tartja azért, mert ezt neki kellett volna csinálnia és nem nekem, viszont ő még "nem tart ott". Persze nem is várom el, hogy elvegyen, de mindig mondja, hogy ő engem akar feleségének. Most akkor hogyhogy megváltozott a véleménye erről? Mit rontottam el? Nem "jegyeztem el", csak ajándékba kapta. Mit rontottam el? :'(2013. jan. 17. 20:30
1/4 anonim válasza:
igen, neki kellett volna
csak egyet kellett volna vegyél, neki, azt nem vette volna így talán
2/4 anonim válasza:
Egyévesen még ne házasodjatok össze! Viccet félre téve tényleg nem kellett volna gyűrűt venned, elég lett volna csak finoman célozni rá, hogy már többet szeretnél.
3/4 anonim válasza:
De nem szeretne! Csak ajándék volt. Egyet kellett volna hogy vegyél, de ha tudta akkor nem tudom, mond meg neki hogy csak ajándék, semmi hátsó szándékod nincs vele, csak emlékbe vetted nem eljegyzési gyűrűként.
4/4 A kérdező kommentje:
persze én is szeretnék később házasságot, gyereket, mindent vele... de nem tudom ő is mondogatja hogy nemsokára tőlem is kapsz gyűrűt meg stb... és hogy most meg hirtelen bevágja hogy ő még nem tart ott :(
2013. jan. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!