Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nagyon elrontottam? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Ezt nagyon elrontottam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, sajnalatra meltoan eleg tapasztalatlan nok teren. Szoval van egy csaj akivel harmadjara talalkoztam volna!, az elejen nagyon bejott de nem tudtam eldonteni hogy van e baratja. Aztan megemlitette hogy a legjobb baratnoje (valamennyire) erdeklodik irantam, lecsekkoltam FB-on, sokkal jobban nez ki. Sajat bevallasa szerint is a lanynak.

Amikor talalkoztunk volna (ma) akkor mondtam hogy a baratnojet mindenkepp hozza el. Miert is ne? Gondolom jo otlet. Viszont a baratnoje nem ert ra egesz nap, viszont miutan masodjara kerdeztem hogy jon e baratnoje mar azt mondta nem er ra a "csajom". A kovetkezo SMS-eimre nem is valaszolt.

Nagy hibat csinaltam? Mindig elbaszom az ilyeneket, pedig jo kiallasu magas srac vagyok. (szokesbarna).

2013. márc. 7. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te komolyan nem vágod, hogy mi a probléma? Igen nagy hibát csináltál. Az a csaj valószínűleg veled akart összejönni te meg gyakorlatilag sz@rba se nézted és ugródeszkának használtad a barátnőjéhez, megaláztad és megbántottad. Megszerzed a barátnőjét, na persze, kiváncsi vagyok az illető csaj mit szól ehhez, mert van egy rossz hírem, egy kapcsolathoz vagy egy egyszerű szexhez is két ember kell. ez nem úgy működik hogy te eldöntöd és akkor úgy lesz.Plussz nem véletlenül barátok valószínűleg tud a dologról, majd hülye lessz egy ilyen pasival kezdeni.

Nem sajnálatra méltó hogy kevés tapasztalatod van, a csajok azzal járnak jól ha elkerülnek egy ilyen idiótát mint te. Jó kiállású magas srác, kár hogy észt nem töltöttek a fejedbe, mert így egy normális csajnak se fogsz kelleni.

2013. márc. 7. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudod...

Áhh, b+ felejtsd el .

-.-"

2013. ápr. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!