Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti kicikiznétek a haverotokat?

Figyelt kérdés
Ha a haverotok összejönne egy több mint 100 kilós csajjal (akin látszik is hogy annyi) ti cikiznétek? vagy hogy viszonyulnátok hozzá, és a haverhoz?
2013. ápr. 23. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Cikizni? Nem. Ugartni? Esetleg. De más nem.

De ugratás-viccelés is inkább barátokkal, mert ők veszi ka lapot, meg arátok. A haverok azok meg csak haverok, a legtöbb embernél igaz, hogy ahogy a szél fúj, úgy mozog a haver...

2013. ápr. 23. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:

nem a 100 kilo függö, inkabb sractol függ. HA olyan csak illik hozza, akkor ez van, ha megkaphatna egy 50 kilos szexi 8-as csajt akkor azert az b@szna a csörömet, hogy miert ilyen naggyal van.

Mondjuk attol is függ, hogy milyen minden teren egy csaj.

Egy sikbutanal is cikiznek valakit, hatha eszhez ter.

2013. ápr. 23. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a gond egy nagyobb darab csajjal, ha egyszer jófej pl. Biztos kevésbé ciki egy átlagos méretűvel egy társaságba tartozni, főleg ha még szép is, de az ilyen gondolkodásmód sokat elárul az emberről.
2013. ápr. 23. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért cikizném?

Egyrészt ilyesmiért cikizni valakit orbitális nagy tuskóság.

Másrészt még ha nekem nem is tetszik a csaj, tisztában vagyok azzal, hogy az ízlések különböznek, és ha ő boldog vele, akkor én annak örülök.

2013. ápr. 23. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
attól függ milyen szintű haverom. Vagy nem szólnék semmit, csak magamban csodálkoznék, vagy megkérdezném hogy mitől lesz valakinek ilyen ferde az ízlése hogy ilyenekkel ismerkedik.
2013. ápr. 23. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most a kövér lányok haljanak meg egyedül vagy hogy is van ez? Nem mindenki azért nagy darab mert lusta létezik betegség is stb.. Gyűlölöm amikor embereket a külsejük alapján ítélnek meg miközben simán lehet 100x értékesebb ember mint egy másik szexi cica és a haverod ezt észrevette benne. Én sem tudnék beleszeretni egy 100 kilós lányba de attól még emberileg ugyanúgy tekintek rá mint bárki másra. Van akinek meg a nagy jön be vagy a srác is nagy darab. 26/F
2013. ápr. 23. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:

nálunk is ilyen felállás van. a férjem sose mondta hogy cikizték volna miattam a haverjai. (vagy csak nem akart megbántani, ezt nem tudom)

de nagyon jól tudom miért van velem. régebben, mikor nem ismert engem, tetszett neki egy vékony (nagyon vékony) csaj haverja. de sose hívta el randira, mert amellett hogy a külseje tetszett neki, a belső tulajdonságai nem olyanok voltak amiről a férjem úgy gondolta: el tudna vele képzelni kapcsolatot.

lehet most megbotránkozni, hogy ferdehajlamú meg ilyesmi. de el kell fogadni hogy vannak olyan férfiak (no nem sok) de vannak olyanok, akiknek nem a csontvázak tetszenek. ez van.

az én férjem haverja is a soványakat szereti, de beszélgettem vele és megmondta őszintén hogy látja mennyire boldog velem a férjem.

amúgy meg senkinek semmi köze ahhoz hogy milyen párt választ magának az ember! legalábbis szerintem.

27/N

2013. ápr. 23. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás színvonal másokat cikizni, bármiért is.. "juj, Pistike szemüveges, Gézuka meg pattanásos, Marika meg kancsal, Tibike meg kövér".. nőjetek már fel, bakker :D
2013. ápr. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!