Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy jövő?

Figyelt kérdés
van egy barátom, akivel elég sok mindent tervezünk előre (cégalapítás stb.) vagy válasszam akibe szerelmes vagyok de nem tudjuk hogyan tovább?
2013. ápr. 22. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
utobbit,mindenképp....hidd el,megéri!
2013. ápr. 22. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyeztetsd össze, különben nem leszel boldog.
2013. ápr. 22. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nem azzal vagy akit szeretsz nem leszel boldog
2013. ápr. 22. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy mindkettővel párkapcsolat lehet, de a "szegénylegénybe" vagy szerelmes?

Tehát lényegében azon vacillálsz, hogy hozományvadász, vagy boldog ember legyél, utóbbi esetében szegénységben?

A jövő bármit hozhat, megoldást is a "szegénylegénynek". Mégis, szerinted szerelmet is azzal, aki céget alapítanátok?

2013. ápr. 22. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:

"szegénylegény" nem szegény, csak éppen fiatal...

"cégeslegény" pedig... hát.. nem is tudom mivan köztünk.

2013. ápr. 22. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy saját jövő lenne a legjobb, amihez jöhet egy tetszőleges pár, de egyik se függjön a másiktól. Úgysem jó összekeverni a munkát a magánélettel.
2013. ápr. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!