Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ti még a barátnőtöket attól, hogy nem kap helyet a jövőbeni elképzeléseitekben?
Például, ha olyasmi terveitek vannak, hogy 3 éven belül elutaztok külföldre (tegyük fel, Németországba) dolgozni, és a barátnőtök még 3 év múlva nem fejezi be az iskolát, plusz nem tud németül sem (de olyan munkája lesz az egyetem után, ahol a beszéd egy igen fontos elem), akkor ti őt szeretitek? Ha mondván, hogy nem tudjátok, mi lesz 5-10 év múlva, és emiatt úgy terveztek, hogy ő egyáltalán nem is szerepel a jövőképetekben- akkor őt ti szeretitek?
Nem tudom, mennyire érthető a kérdésem, remélem azért a fő probléma átjön :)
Köszönöm a válaszokat előre is!
Hát figyelj.
Nem éppen ide kapcsolódik, de van egy lány akit 4 éve szeretek, de csak azért nem tudom kitakarítani, mert minden nap találkozunk.
Nyáron, mivel szünet volt/van, átlagban egyátalán nem jut eszembe úgy a szünet végefelé, de mikor elkezdödött a suli akkor meg minden nap eszembe volt.
=> távolság mindent kiöl.
Ha azt mondja, hogy eltartja, akkor igen. XD
Ha meg sem említi, akkor nem, vagy legalábbis nem eléggé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!