Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után igyekszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után igyekszem minden olyan helyre ahol az exem megfordulhat. Hiányzik, szeretném látni. Ma is elbújtam egy bokor mögé és onnan lestem mikor jön ki a munkahelyéről csak hogy egy pillanatra megpillantsam. Mikor múlik el ez a hülyeség?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9 Te szórakozol, basszus:DD
2013. ápr. 22. 20:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem hülyéskedek, komolyan megtettem. Erőn felül is igyekszem. Kölcsönkértem, hogy elmenjek a bulira hátha ott lesz. Persze nem volt. Ezért ma biztosra mentem, a munkahelye elé bőrig áztam, elszakadt a lánc a bringámon, 40 km-t tekertem mert akkor is ott akartam lenni. :(

Pont az a baj, hogy ezeket nem eddig tettem. Szerinte nem küzdöttem érte eléggé és kidobott.

2013. ápr. 22. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:

12 Beszélj a kislánnyal szerintem, és mutasd meg neki ezt a válaszod.Biztosan fog adni neked egy lehetőséget.

Minden jót:)

2013. ápr. 22. 20:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány :) 24/L

Sajnos ő eddig sem értékelte. Most pedig már lezárta velem. Épp elég huzavona volt. Semmi esély nincs már, azért sem szeretném ha meglátna hátha zaklatással vádolna.

2013. ápr. 22. 21:36
 15/19 A kérdező kommentje:

A reakciója kb ennyi lenne:

"-Ki kért meg rá?"

Ebből is látszik,, hogy nem szeret. Sőt inkább már utál ha ilyen flegma és bántó. Kár, hogy erre nem előbb jöttem rá talán akkor nem zúgok bele ennyire.

2013. ápr. 23. 08:41
 16/19 kolosszus22 ***** válasza:

Beteges ez már kissé, 40 km-t biciklizni és bulikba menni hátha ott lesz, stb.

Nem mondom, bizonyos szintig megértelek, szar dolog ez, hogy akivel eddig együtt voltál hirtelen kb. levegőnek néz.

Velem is pár hónapja szakított a barátnőm, mivel közel lakunk egymáshoz és esténként eljárok sétálni gyakran elmentem feléjük is, volt hogy egy cigire is megálltam a házuk közelében elmélkedni, de eszembe nem jutna követni és a munkahelyén lesni. Csak neked lesz rosszabb ha ezt csinálod.

26F

2013. ápr. 23. 10:50
 17/19 A kérdező kommentje:

Én meg pont a háza táját kerülöm nagy ívben :D Az már azért extrém. A munkahely egy sokkal semlegesebb terület mert ott bárki simán megfordulhat, de a házuk előtt... Khmm, hát az már nekem túl erős lett volna de ízlések és pofonok :D

Írtam már, hogy eszemben sincs zaklatni szerintem ez még nem zaklatás hiszen nem is tud róla!! Az lenne a zaklatás és az már tényleg beteges dolog lenne, ha látványosan koslatnék utána, hívogatnám, írogatnék nem hagynék békét neki. De erről szó nincs.

2013. ápr. 23. 11:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Nálam ez a továbblépés egyik fázisa és majd el fog múlni. Miért ne csinálnám? Kinek ártok vele, mikor nekem jól esik ő meg mit sem sejt?
2013. ápr. 23. 11:36
 19/19 anonim válasza:
A feldolgozatlan-lezáratlan dolgok a másikkal ott kattognak az agyunkban, néha kompenzálunk ezzel-azzal. Ezeket nyíltan beszéld meg vele, ne bujkálj, zárjátok le, legyen vége. Ha ez nem megy, első körben keress más kompenzációs témát vagy végy igénybe orvosi segítséget, mert ez csak rosszabb lesz, ha tovább "eszkalálódik" a helyzet, még akár fel is jelenthet, zaklatásért.
2014. máj. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!