Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megaláztam magam? Lány létemre én kerestem őt.
A barátom szakított velem, mert sokat féltékenykedtem. De csak annyi volt részéről, hogy napokig nem beszéltünk. Én írtam neki facebookon hogy mi van, de letiltott. Majd írtam neki egy sms-t hogy miért így szakít velem, azt mondta a féltékenykedésemet nem bírta. Én megint válaszoltam, arra már nem írt vissza. Másnap írtam megint egy sms-t hogy "Ne haragudjon rám, meg fogok változni ígérem, és bocsásson meg" de erre sem válaszolt.
Nagyon megaláztam magam? Mit tegyek?
Jéééééézusom! Hetekig szinte semmi :O
Igaza van az egyik előttem szólónak "örülj, hogy megszabadultál tőle! Luser a gyerek!"
Inkább menj pszichológushoz, és adj le ebből a fene nagy büszkeségből!
Semmivel sem vagy előkelőbb, mint egy férfi. Ugyan úgy hízeleghetsz egy férfinak, ahogy elvárnád hogy ő tegye!
Csók már volt köztünk, szex még nem.
De ugye hogy neki is keresnie kellett volna néha? Már csak facebookon is. Tudom hogy sokszor volt fent, de mégsem írt nekem. Eleinte is csak annyikat írt hogy "Szia holnap ráérsz randizni?" megbeszéltük a randit és ennyi. De soha sem írt olyat hogy hogy vagyok mizujs. Max ha én írtam neki ő visszakérdezett.
A fene se akarna foglalkozni egy idióta féltékeny csajjal.
Megértem a srácot is.
Te meg tanuld meg,neked is kell keresni a srácot.Nem csak az ő "kötelessége"
Mar biztos tovabb is leptel(remelem).
De az utolso hozzaszolasodra regalva.: a gyerek mar lezarta.
Lesz masik,de ne feltekenykedj,ha van ra okod,akkor meg ne kaparj ilyenert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!