Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Higgyek neki?

Figyelt kérdés
Barátom 1,5 hete összefutott a volt barátnőjével, és kiderült, hogy egyáltalán nincs túl rajta. Teljesen felkavarta a találkozás. Elég gyorsan összejött velem a szakításuk után... a csaj semmibe vette 1,5 évig, hazudozott össze-vissza. Szombat este megtett miattam 60 kilométert, csak hogy személyesen tudjunk beszélni. Szakított velem mondván, hogy nem akar hitegetni, nem ezt érdemlem. Azt mondta, egyedül akar lenni most, és gondolkodni. Kérdeztem tőle, hogy reménykedjek, várjak rád? Azt mondta, igen, 100%, hogy rájön, milyen hülye is valójában... megkért, hogy ne dobjak ki semmit (ő sem fog), ne töröljek a sz.gépről semmit, mert szükség lesz a képeinkre. Kérdeztem, hogy nagyjából mennyi időre van szüksége, erre azt válaszolta: "Remélem minél kevesebbre". Egész este ölelt, csókolt, szorította a kezem, fogta a combom. Mondtam neki, hogy amíg agyal, be ne csajozzon :D erre a válasz: "Nem csajozok, de te se pasizz." Azt mondta, minden sokkal jobb velem, mint az exével volt, és tényleg látszódott rajta, hogy megőrül értem. Aztán még aznap este mondtam neki, hogy majd ír, ha úgy látja... "Persze kereslek". Higgyek neki, hogy tényleg megjön az esze és felkeres?
2013. ápr. 22. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És egyél valamit, mondjuk csokit.
2013. ápr. 22. 16:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Már csak azt nem értem, ehhez miért kellett szakítani...?
2013. ápr. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!