Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek neki? vagy csak szexet akar?
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal,egy hónapja szexelünk,és azóta csak hétvégén találkozunk,de akkor ott is alszom nála. míg nem feküdtem le vele heti 2-3 szor találkozunk,és telefonon is gyakran beszéltünk.most ha valamikor hét közben felhívom hogy találkozzunk mindíg azt mondja,hogy majd még beszélünk,de csak csüt. vagy pénteken hív,hogy menjek hétvégén,persze azt mondja hgy fontos vagyok neki,de én ezt nem érzem,viszont én tényleg nagyn szeretem
mi a véleményetek?nemet és kort írjatok légyszi
Szegénykééém .... :S Hogy lehet "ember" ennyire egy mocskos féreg.........
Sajnállak.. De te is tudod milyen választ adnék ugyh csak egy számot küldök.
Egyszerű, ott alszol hétvégénként, és nem fekszel le vele. Hozod a kifogásokat, mondod hogy nincs kedved, nincs hangulatod, aztán meg hogy most jött meg stb. Ezt húzod kicsit, aztán ha csak azért van veled ki fog dobni. Ha megtehetitek, akkor megbeszélitek egy két szexmentes hét után, hogy te törődésre vágysz, és úgy érzed csak a szex miatt találkozik veled. Ezt azért gondold át, mert elsülhet rosszul is :\
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!