Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy elvárás manapság a "férfiaktól", hogy ha megbántották a párjukat, akkor erőt vegyenek magukon és kiköszörüljék a hibát?
Tudom, nem mindenki ugyan olyan, épp ezért: tisztelet a kivételnek! és akinek nem inge, ne vegye magára. DE mégis miért nem képesek harcolni a férfiak a szerelmükért? Főleg ha ők hibáztak... Vagy csak én tapasztalom ezt? Nem csinálnak mást, csak siránkoznak, hogy "de rossz nélküled, vissza akarlak kapni", de a kisujjukat nem mozdítják az ügy érdekében... Most a 20-25 év körüliekre gondolok.
Vagy én vagyok a hülye és nekem kéne tennem, hogy a párom kiengeszteljen ha már megbántott és bunkó volt velem (állítólag nem szándékosan)?!
Könnyebb azonos adottságokkal egy újat találni, (elhitetni vele, hogy ő az egyetlen a számomra), mint a régit (esetleg "megunt?") megjavítani...
(ez nem általános igazság, csupán egy lehetséges válasz a kérdésedre!) 22f
Én soha nem vártam el egyik páromtól sem, hogy alfa legyen. Én annyit várok, hogy férfi legyen, mert úgy lehetek mellette nő. (gondolok itt udvariasságra, néha 1-1 meglepetésre, kölcsönösen)
Viszont ha érzelmi dolgokról van szó, szerintem mindkét félne ugyan úgy kellene lépnie a másik felé, főleg ha szeretik egymást! Lelkiekben nem a dominancia számít. Legalább is szerintem.
Vagyis csak kinézetben kellene a nagy dominancia, ilyenkor meg pont hogy ne.
Ergo a tökéletesség kellene. Na az meg 100.000-ből egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!