Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint sosem lesz normális párkapcsolatom?
Itt most arra gondolok, ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ugye ott nem a szex az első, viszont nem nagyon tudok a nőkkel elbeszélgetni, mert nincs közös témánk, nem érdekel amit ő mond, meg őt se amit én. Eddig az egyetlen dolog, amivel meg tudtam fogni a nőket az a jó szex volt, de ha az nincs akkor esélytelen hogy bármilyen szinten is megkedveljenek.
23/F
A normális párkapcsolat alapja lenne, hogy olyan lánnyal kezdj, akinek érdekel a mondandója. Ha nem érdekel, mit mond a másik, akkor hagyd a fenébe, egyértelmű hogy nem illetek össze. Vagy dugjatok egyet és utána hagyd a fenébe.
Nekem most tök jó párkapcsolatom van, de ennek elengedhetetlen feltétele és nagyon biztos alapja az, hogy nem tudunk annyit beszélgetni, hogy megunjuk egymást. Nem is tudnék olyannal együtt lenni, akinek nem érdekel a mondandója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!