Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint sosem lesz normális párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok, ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ugye ott nem a szex az első, viszont nem nagyon tudok a nőkkel elbeszélgetni, mert nincs közös témánk, nem érdekel amit ő mond, meg őt se amit én. Eddig az egyetlen dolog, amivel meg tudtam fogni a nőket az a jó szex volt, de ha az nincs akkor esélytelen hogy bármilyen szinten is megkedveljenek.

23/F

2013. ápr. 22. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nm deák igazolvánnyal kellene ismerkedni...
2013. ápr. 22. 13:31
 12/15 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Szerintem ehhez nem kell egy konkrét tematika. Persze jó, ha van, de ha nincs, az sem gáz. Lehet teljesen spontán, teljesen átlagos dolgokról is tök jókat beszélgetni. Lelkiség nélkül tényleg nem lesz normális kapcsolatod, de erre nem az a megoldás, hogy feladod, hanem az, hogy próbálsz javítani a dolgon. :)
2013. ápr. 22. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:

A normális párkapcsolat alapja lenne, hogy olyan lánnyal kezdj, akinek érdekel a mondandója. Ha nem érdekel, mit mond a másik, akkor hagyd a fenébe, egyértelmű hogy nem illetek össze. Vagy dugjatok egyet és utána hagyd a fenébe.

Nekem most tök jó párkapcsolatom van, de ennek elengedhetetlen feltétele és nagyon biztos alapja az, hogy nem tudunk annyit beszélgetni, hogy megunjuk egymást. Nem is tudnék olyannal együtt lenni, akinek nem érdekel a mondandója.

2013. ápr. 22. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez fura, hogy beszélgetés nélkül is tudsz szexelni. Nekem beszélgetésnél vérzik el az egész, meg alapból évente 1-2x kerül rá sor. (a beszélgetésre is kb.)
2014. júl. 15. 01:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam. Tehát néha sor kerül beszélgetésre, de azon kívül semmi másra.
2014. júl. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!