Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Indokolatlanul akarok szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indokolatlanul akarok szakítani?

Figyelt kérdés

2,5 éve lakunk együtt lassan.

Minden mesebeli volt az elején. Szerelem, tiszteket, figyelmesseg, kedvesség, önzetlenség....

Mindig kimutatta apró, kisebb, finomabb utalásokkal Párom, hogy SZERET!

Reggeli ébresztes, kis üzenet a komod szélen... Megolelt, át karolt, halkan a szemembe nézve elmondta, szeret és boldog mellettem. Este mindig átölelt, mindig jó ejt puszival köszöntunk el.

Ezek mára megváltoztak.

Mar hosszú hónapok óta nem mondja hogy szeret, nem is próbálkozik semmivel sem.

Én állandóan megöl elem, szeretgetem, csokolgatom. Mindig a kedvére teszek az agyban is.... Sokszor csak az ő kedvéért csinálok meg dolgokat. Mindig bocsánatot kerek ha valamit nem jól tettem és megbántottam.

Ő pedig: rossz lett. Amit ez alatt értek- gonoszkodik velem mint egy tini. Állandóan "bánt" és aztán jót röhög rajtam... Bocsánatot nem igazán ker, szerinte vicces ezért meg nem ker bocsánatot...

Én azt érzem hogy ő mar közömbös velem...

Mindent amit leírtam mar mondtam neki, mindent meg akartam beszélni. De szerinte minden okes(közömbösen)...

Esténként úgy alszok el, hogy rá gondolok és magunkra mennyire tudott szeretni. Hogy mennyire boldogok voltunk és én most is sőt életem végéig szívből tudnék szeretni, és meg ezek ellenére és erősen kötődöm hozza... De! Előző párkapcsolatom is kihűlt, bár ott semmit nem tettem... Mára egy jobb nő vagyok, akinek céljai és kötelezettségei vannak.

Mindketten 22 évesek leszünk most majusban.

Én 21/N

2013. ápr. 22. 07:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.

Ma beszélgetek vele még hosszasabban. Most ő iskolában van, de tudtunk beszélgetni neten, és megemlítettem neki pár dolgot.

Azt mondta, hullámvölgyben van, és nem is tudja megfogalmazni konkrétan miért viselkedik így, de ő (szerinte is) nem ilyen. Sokkal odaadóbb és nem ilyen befásult, unalmas.

Azt mondta, hogy tőlem mindig mindent megkapott és fogalma sincs, miért nem viszonozta, nagyon szégyelli magát. Eddig ezeket mondta/írta. Hogyha haza jött folytatjuk. Én mindig vevő vagyok a beszélgetésekre, mindenkivel csak így tudtunk megegyezni, vagy kibékülni, vagy bármi is legyen. A beszélgetés mindenre, vagyis SOK mindenre megoldás.

Nem akartam egyébként esélyt adni, mert sokat kapott már.

Ismerem őt, ha szerelmes is volt, de elmúlt, még szeret(het), csak nem mutatja ki. Anyukája felé sem, testvére felé sem... lehet, tényleg ilyen "keményebb" típus.

Nem mondom, hogy nyáladzani kell, de pl megírni egy cetlit, hogy remélem jól aludtál, szeretlek... szóval ebben semmi nyálas vagy érzelgős sincs. Nem kell előttem sírnia, meg bocsánatért esedezni, stb.

Túlzásokba ne essünk, egyszerűen annyi, hogy együtt élek valakivel, és vállalom azt, hogy a kapcsolatomat ÉPÍTEM, ÁPOLOM és nem hanyagolom el... mert ez lesz vagy még rosszabb is lehet a vége(szakítás, félrelépés, nagy viták stb).

Nagyon kíváncsi leszek...

Ami bántott, az az hogy nem voltam Nő és Társ sem a szemében sokszor.

Míg én csak adtam és adtam... és nem vártam el - hanem jól esett volna kapni valamit.. egy picikét. Simogatás, ölelés, vagy mondaná, hogy: szeretlek...

Nem kell virág, nem kell vacsora, nem kell semmi... ezek a pillanatok amik mindent megérnek és ezért érdemes élni! Hogy boldogok vagyunk, és nem az anyagiak miatt, hanem mert egymásnak vagyunk. Milyen szép szókapcsolat: egymásnak vagyunk - egymásnak lenni! :)

2013. ápr. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!