Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy szinte nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szinte nem is ismerem, de már a szeretkezéseinkről, az eljegyzésről, az esküvőnkről, gyerekeinkről fantáziálok?

Figyelt kérdés

Borzalmasan megtetszett egy srác. Párszor beszélgettünk még csak,és csak pár szót,de már régebb óta ismerem,csak most tört rám ez az érzés. Nem rég úgy nézett a szemembe,ahogy más még nem,és úgy érzem,van köztünk valami. Ez az érzés egyre csak erősödik,mert folyton rajta jár az eszem. Már a közös jövőnkről fantáziálok... Normális ez? Lehetséges,h valóra váljon,vagy csak ámítom magamat?

20/L

2013. ápr. 21. 23:58
 1/5 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Teljesen normális, hogy így gondolkodsz, viszont azt javasolom, hogy ne éld bele magad túlzottan, nehogy csalódás érjen.

22F

2013. ápr. 22. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs ezzel, de el ne mondd neki!

Abban a pillanatban megrémül :)

2013. ápr. 22. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:

hű, akkor velem van a baj

nálunk ez fordítva volt N

2013. ápr. 22. 00:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem, csak én vagyok ilyen "bolond" :D de akkor örülök, nem kattantam meg.
2013. ápr. 22. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eddigi életem során három emberrel voltam így, mindből kapcsolat lett, és ők mindig komolyan is gondolták, végül én voltam az, aki mégse akarta ezt annyira nagyon hosszútávon (azért volt több éves kapcsolatom, a legrövidebb is majdnem 1 év).

De miért ne jöhetne össze? :)

Hajrá! Csak tényleg nehogy letámadd ezekkel a gondolatokkal.

2013. ápr. 22. 01:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!