Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényetekhez költöznétek ebben az esetben?
na igen. nekem teljesen evidens, h ha már a fiatalember a vőlegényem, akkor együtt éljünk. bár tény, h ha egy életre terveztek, akkor nem muszáj sietni.
akármennyire is fura, de 1 év nem a világ, én simán laknék még a koliban, felejthetetlen élményekkel gazdagodnék, bolondoznék a csajokkal, hiszen arra semmi garancia, h nem sodor el az élet minket egymás mellől. persze vonzó a nagy felnőtt-lét, viszont azt javaslom, ameddig tudod, éld a gondtalan diákéveket :)
mindezt most úgy írom, h már szinte első naptól kezdve együtt élek a vőlegényemmel, bár előbb lettünk "élettársak" mint jegyesek.
áh, nehéz kérdés. de ha a helyedben lennék, tuti a lányokat választanám, nagyra értékelem a jó barátságokat. és tényleg ott van még az egész hátralévő életed, h a pároddal élj. sztem úgy lenne stílusos, h akkor költöztök össze igazán, mikor megvan a diplomátok, egy kis közös kuckó kettesben, ne zavarja senki a "mézesheteket" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!