Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényetekhez költöznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényetekhez költöznétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
tehát az a helyzet, hogy másodéves egyetemista vagyok, még egy évem van hátra. nyáron maradok a városban, dolgozni fogok, párom úgy szintén. megkérte hogy költözzek hozzá a nyárra. ő is másodéves, albérletben lakik. a gond ezzel az, hogy kauciót kell fizetnem, tehát csak akkor költöznék, ha úgy gondolnám, hogy szeptembertől is ott fogok lakni. na és ezt nem tudom eldönteni. 6an laknak egyébként ott, mind nagyon jófejek...viszont én kollégiumban, messze az albérlttől. nekem kicsit lazább évem lesz, neki elég húzós, ezért ha én maradok a koliban, csak ritkán találkoznánk. A koliban 6 lánnyal laknék, akikkel eddig is, tök jókat bulizunk, beszélgetünk, nagyon jóban vagyunk. nem tudom eldönteni. a szívem azt mondja, hogy költözzek a barátomhoz, annyira szeretnék vele lakni, mellette feküdni, ébredni, viszont a lányokat is hiányolnám...ők azt mondták maradjak ott, majd később úgyis együtt fogunk lakni, ha úgy akarja az élet...de a szívem akkor is affelé húz, hogy most szeretnék összeköltözni vele. ti hogyan döntenétek?
2013. ápr. 21. 22:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

na igen. nekem teljesen evidens, h ha már a fiatalember a vőlegényem, akkor együtt éljünk. bár tény, h ha egy életre terveztek, akkor nem muszáj sietni.

akármennyire is fura, de 1 év nem a világ, én simán laknék még a koliban, felejthetetlen élményekkel gazdagodnék, bolondoznék a csajokkal, hiszen arra semmi garancia, h nem sodor el az élet minket egymás mellől. persze vonzó a nagy felnőtt-lét, viszont azt javaslom, ameddig tudod, éld a gondtalan diákéveket :)

mindezt most úgy írom, h már szinte első naptól kezdve együtt élek a vőlegényemmel, bár előbb lettünk "élettársak" mint jegyesek.

áh, nehéz kérdés. de ha a helyedben lennék, tuti a lányokat választanám, nagyra értékelem a jó barátságokat. és tényleg ott van még az egész hátralévő életed, h a pároddal élj. sztem úgy lenne stílusos, h akkor költöztök össze igazán, mikor megvan a diplomátok, egy kis közös kuckó kettesben, ne zavarja senki a "mézesheteket" :D

2013. ápr. 22. 00:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még várd meg ezt az 1 évet, utolsó év mindig húzós és csak egymáson töltenétek ki a feszültséget.
2013. ápr. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!