Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne ítéljenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne ítéljenek elsőre? 22F

Figyelt kérdés
Túl komoly vonásaim vannak és úgy nézek ki majdnem mint valami maffiózó. Sokan azt hiszik, hogy durva és bunkó vagyok pedig igazából kedves vagyok mindenkivel. Vagyis aki megérdemli. Sok ismerősöm mondta már nekem, hogy először azt hitték, hogy egy idióta vagyok, így gondolom a lányok is ezt hiszik, ezért is nehezebb szóba állni velük. Mit tehetnék ez ellen?
2013. ápr. 21. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy barátságos kedves mosoly csodákra képes!:)
2013. ápr. 21. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem most 2 legjobb barátnőm van, akiket nagyon szeretek, mikor az egyiküket először láttam, azt gondoltam, na ez tuti valami jéghideg elvárásokkal teli szigorú valaki, közben meg egy aranyos lélekben kislány tündér :)

Mosolyogj, az sokat segít.

2013. ápr. 21. 21:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Szoktam mosolyogni meg amikor nem egyedül vagyok sokat nevetek, de nem tehetem mindig mert azt hinnék, hogy drogozok is :D
2013. ápr. 21. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

kép?

24N

2013. ápr. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!