Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy ami elsőre nem működik az többszöri próbálkozás után fog? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy mikor először össze jöttem a barátommal kb 3 hónap után szakítottunk. Nem ismertem addig, nem tudtam róla semmit de 1 hónap járás után azt akarta hogy aludjak ott nála, amit anya se engedett még de nem értette meg, szerint ez csak kifogás volt. Szóval sok hasonló veszekedés után szakítottunk. Én utána összejöttem egy másik fiúval aki régebb óta tetszett de ő meg csak kihasznált, 2 tali után kidobott. Persze híre ment ennek a kis afférnak és én voltam a r**anc. pár hónap múlva újra összejöttem vele, mert úgy éreztem túl gyerekesek voltunk hogy annyit veszekedtünk és adhatnánk még egy esélyt ennek. 8 hónapig voltunk együtt.. sok apró veszekedések persze voltak de szerettük egymást, viszont ő már nem bízott bennem ezért gyanakvó lett és megmérgezte a kapcsolatunkat. De mikor nem veszekedtünk iszonyatosan jó volt vele. más nem érdekelt csak hogy vele legyek! mindegy hogy hol és mikor. A szakításnak csúnya vége lett egy másik srác miatt aki azt állította hogy szeret engem, oké elismerem engem is megfogott, de soha nem csaltam volna meg... de ő ezt nem hitte el. Szakításunk után sokszor írtam neki hogy hiányzik, tudom gáz, de nem bírtam! majd rá fél évre, azaz nemrég újra adott egy esélyt. első találkozásunk nagyon jó volt, megcsókolt, ölelgettük egymást, és éreztem hogy még megvan köztünk az a vibrálás. Majd sokszor mondta utána hogy meg kell változnom mert nem pasizhatok ennyit, meg p*csa vagyok és bunkó stb.. régen is mindig ezt mondta és feljött bennem a régi rossz emlékek és úgy döntöttem a másik talin hogy akkor talán jobb ha hagyjuk egymást érvényesülni külön-külön. mondta hogy nem illünk össze stb, de majdnem elsírta magát mikor mondtam neki ezt. találkozáskor még hosszasan megölelt és mikor mondtam neki közben hogy akarok vele beszélni azt válaszolta hogy még had öleljen, had élvezze ki, majd utána mondjam csak.(gondolom tudta) szóval ismét vége lett, én megint földön vagyok, és nem válaszol azóta nekem semmi sms-re... persze megértem. Ő nem bízott bennem, én nem szerettem ha hisztizik hogy ezt meg azt ne csináljam.

De mindketten szeretjük egymást és megőrülök nélküle! szánalmas lenne megint visszakönyörögni magam, és nemhiszem hogy adna mégegy esélyt+ nem akarom megint kínozni.. de szeretem!

mégis mit csináljak???

17/L

2013. ápr. 12. 23:18
 1/5 A kérdező kommentje:
*helyesírással és fogalmazással most ne piszkáljatok elég fáradt vagyok alig látok,de ezt muszáj volt még kiírnom:/
2013. ápr. 12. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:

En a sajat tapasztalataimbol azt mondanam, hogy hadd elmenni es visszater hozzad, de lehet akkor te mar nem akarod ot!

Bekell latnia azt, hogy bizalma kell legyen benned, mert kulso szemmel nezve te nem kovettel el semmit ami annyira rossz lett volna, es nincs joga ribancnak meg nem tudom minek hivni teged. Anyukadnak meg igaza volt.. Tul fiatalok vagytok meg, en is a te korodban jottem ossze valakivel, teljesen szep kapcsolat volt, de a szakitas nagyon megviselt (18 voltam). Gyermek esszel az ember nehezebben dolgozza ezt fel, ugyhogy ne old magad ebbe bele. Adj neki idot es visszajon.

2013. ápr. 12. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:

az a gáz hogy volt oka hogy ne bízzon bennem! és ha én nem keresem szinte biztos hogy nem fog keresni:/

olyan okai voltak hogy: hagytam néhahogy nyomuljon pár srác, de csak azért hogy féltékennyé tegyem és jobban kelljek neki.. nem jött össze.

2013. ápr. 12. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
ja és ő már 22 éves
2013. ápr. 12. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne eroltess semmit. En a sajat boromon tapasztaltam nem egyszer, hogy ha egy kapcsolatot eroltetek, az nemhogy nem lesz jo, de meg sokat is artok vele magamnak, akar a masik embernek is.

Meg fiatal vagy, es elotted all az elet, ne melyedj tulsagosan ebbe bele, mert a vegen csak magad fogod hibaztatni.

Meg az, hogy ha te nem keresed akkor o sem fog... akkor ez mire lenne jo? Jo neked olyan szeker utan futni ami nem vesz fel?

Az emberekben az oszinte szeretetet keresd, ha o igazan szeret megfog bocsatani, elvegre nem fekudtel le senkivel, sott nem csinaltal semmi ordongos dolgot amert dobnia kene teged.

Jusson eszedbe, hogy ez is egy lecke es tapasztalat az eletedben, ennek inkabb a hasznat nezd mint a karat. Remelem erted mire gondolok.

2013. ápr. 13. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!