Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Hagyjam inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam inkább vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel összejötünk ő nehezen lesz szerelmes meg nehezen szeret meg egy lányt szerelemből...mondta hogy próbáljuk meg és adjak neki esélyt (kb. A 10-re mondtam hogy jó). Amikor együtt vagyunk úgy érzem hogy szeret de fb-on beszéltünk és mikor vissza kérdeztem hogy szeret-e az volt a válasza hogy én őt igen... Nem tudom hogyan érezhet de ha esetleg nem szeret akkor miért nem akarja hogy más fiúkkal legyek/beszéljek ilyenkor felhúzza magát...segítsetek ti mit csinálnátok a helyemben?16L

2013. márc. 12. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
nem akar még most veled lenni viszint fontos vagy neki és nem akarja h mással együtt legyél mert valszeg féltékeny tipus.
2013. márc. 12. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:

nem teljesen értem a kérdést, és nem is vagyok lány, de megpróbálok segíteni!

szerintem igazabol csak meg kellene beszelni vele, nem tudom, hogy mennyit várna el a kapcsolattól (csóknál mennyivel többet) és hogy te megadod e azt neki. Nem azt mondom hogy dirr feküdj le vele vagy akármi, csak ez lehet egy ok az ilyen téren valo "bizonytalansagra" (sajat tapasztalat), egyebkent biztos hogy valamilyen szinten szeret, mert egyébként nem lenne féltékeny, és nem lenne veled ha tud : )

remélem valamennyit segítettem, sok sikert! ^^

2013. márc. 12. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiú még éretlen és nem tudja mit akar...A birtokló ösztön persze erős benne de egyéb még fejletlen,szerintem még sok idő kell neki...
2013. márc. 12. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Várjak vagy inkább most legyen vége?:/
2013. márc. 12. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
2es vagyok, én a helyedben nem várnék túl sokat, ha szereted akkor is max 1-2 hetet (en annyit se varnek, de mivel te lany vagy es gondolom nehezebb kigyilkolni az erzelmeket), aztán legyen vége. Saját érdekedben, ne menj tönkre egy gyerekes fiu miatt.
2013. márc. 12. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki,nálam ilyenkor most vége.Igaz az jó hatással szokott rájuk lenni,ezután teperni szoktak stb.
2013. márc. 12. 22:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!
2013. márc. 13. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!