Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani a megcsalást?
2013. ápr. 21. 20:43
Ha már többször is megcsalt akkor mi a kérdés?
Én elmondtam erről a véleményem... de így hogy mondod hogy nem is egy nővel csalt , hát... csak magadnak tedd fel azt a kérdést hogy ez így jó -e neked? El tudod -e viselni hogy nem csak te vagy, és olykor félre lép a párod ha hiányérzete van.Mert ha eddíg megtette ezek után is megfogja, ez biztos. Ha a te büszkeséged ezt engedi, és eltudod fogadni akkor komolyan nem értelek.Ennek a kapcsolatnak már semmi értelme nincs szerintem.
2013. ápr. 21. 20:46
Több alkalom? Arról nem volt szó.. Tuti nem tudnék hinni neki ezután. :\
2013. ápr. 21. 20:47
14/24 A kérdező kommentje:
A három gyerek imádja az apját!Bevallom én is szeretem!
A gyerekek miatt teljesen felesleges együtt maradnotok, attól hogy nem fekszetek egy ágyban és nem laktok együtt Ő még a gyrekek apja marad. Amennyiben tartja is magát ehez és törödik a gyerekeivel...
2013. ápr. 21. 20:54
ha tudod folytatni,minden elismerésem, viszont ez lelkileg meg fog viselni, a bizalom visszaépítésében nem hiszek, főleg, nem ez volt az első, évekig tartott,
én nem tettem meg, ezt feldolgozni nagyon nehéz, ha együtt maradtok is, a fejedben lesz, ezt kitörölni nem lehet, az ember úgy érzi, mintha teljesen átvágták volna,
sajnálom, gondold végig, én inkább leszek egyedül, mint vele N
2013. ápr. 21. 20:55
17/24 A kérdező kommentje:
Utólag kiderült a csajnak fűt fát ígért!Közös jövőt stb...!Mióta kiderült nekem ígér fűt fát és próbál mindent helyre hozni!
14 Nem tudnád szeretni,bármennyire is szeretik a gyerekek az apjukat,és bármennyire kotorna vissza hozzád, és próbálna mindent jóvá tenni a pasi, ha igaz lenne a kérdésed:DD Szóval jó nagy kamu az egész kérdés:D
2013. ápr. 21. 20:58
Kérdező, én megértem, hogy szereted, és nem olyan könnyű 15 évet kidobni a kukába, és most sokkos állapotban vagy, de be kell látnod, hogy a férjed egy hiteltelen alak. Tudnál ezek után bízni benne? Ugye, hogy nem? Együtt maradhattok, túlteheted magad ezen a megalázottságon, de a bizalom más sosem fog visszajönni szerintem. Jól gondolom?
2013. ápr. 21. 21:00
20/24 A kérdező kommentje:
Bízni nem tudnék vagy csak idővel!Nem kamu a kérdés.Nehéz elviselni,hogy három évig becsapott és amit felépítettünk 15 év alatt most bizonytalan!!Életem nagy szerelme!
Kapcsolódó kérdések: