Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vészeltétek át a megcsalást? Ha egyszer történik meg azt még meg lehet bocsátani?
Nálam a megcsalással a bizalom is eltűnne a kapcsolatból!
Nem tudnék már hinni neki!
Ha meg egyszer képes volt ilyet tenni velem, akkor máskor is megteszi ...!
Nem bocsátanék meg!!
19/L
Ha házasok vagytok akkor meg kell bocsájtani.
A jó házasság egyik alapja az őszinte bocsánat kérés és megbocsájtás.
Az elso (es utolso) esetnel is akkora bizalom szakadt el koztunk, hogy menthetetlen, teljesen elvagta magat, pedig nagyon szerettem..
Jobbara zokogtam aztan egyre kevesebbet gondoltam ra, mig elfelejtettem.
Ez valóban csak azon múlik, hogy el tudod e hinni neki, hogy többet nem teszi meg, mert ha nem, akkor felesleges folytatni.
Nálam a csók az megbocsátható lenne, de azért ha valakivel lefekszik az illető. Annak tudatában vagyunk. A csók csak egy pillanat, a szex meg legalább 1 perc míg levetkőzöl..az ilyen esetekben rengeteg időnek számít. Még ittasan is...
Én egyszer megcsaltam az egyik exemet.. Legalább fél órám lett volna meggondolni magam, de nem tettem. Ha piás lettem volna, akkor is legalább ennyi időm van rá..
Szóval ha a barátom meghúzott volna egy sztriptíztáncost, azt nem tudnám megbocsátani.
Azon múlik, hogy utána vissza tudod e állítani a bizalmat. Nagy értelme nincs annak, ha együtt maradtok és közben te rágódsz, gyanakszol, felhánytorgatsz, ellenőrizgetsz és szurkálódó megjegyzéseket teszel.
Ha el meg tudod bocsájtani és továbbra is szereted, akkor hajrá.
Egy egyszeri botlást talán könnyebb, mint egy viszonyt.
Én őszintén megmondom neked, hogy szerintem a férfiak többsége párszor félrelép, de nem mindegy, hogy ez 1 év után, vagy 10 év után történik meg.
Az én férjem egyszer csalt meg (tudomásom szerint), elmondta, jártunk párterápiára én nem bántam meg, hogy együtt maradtunk, igaz nekünk már van egy gyermekünk.
24 (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!