Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
Már vagy egy hete ismerkedek egy csajjal, 10km-re lakik tőlem, még személyesen nem találkoztunk.
Elmult heten minden nap legalabb 8x felcsoegettuk egymást, ő kérte el a telszámomat.
Már nagyon jól megvoltunk, tegnap este hazajött valami piknikezésből, végig kicsinkómnak hívott, meg 'láv you'-zott, szívezett.
Ő 14, én 17 vagyok. Osztálytársaival volt ma piknikezni és most látom, hogy azt írta ki facebookra, hogy "miért kell neki mindig az, akit nem kaphatok meg?"
Ezt mire véljem? Ma még nem beszéltem vele.
Ezt rám érti vagy vki másra? Tudom forrásokból, hogy tetszik neki, de nem tudom, hogy most ez mit jelentsen.
Ha elolvastad írj valami véleményt, kérlek! Köszi!
2013. ápr. 21. 19:28
1/4 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést..
"Mit várok egy 14 évestől??"
2/4 anonim válasza:
Figyelj haver, csusszanj feljebb középsulis szintre legalább.
3/4 anonim válasza:
mit akarsz egy fogyatékos csajtól?
4/4 A kérdező kommentje:
Jójó, igazatok van!!!
2013. ápr. 21. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!