Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt tőle?

Figyelt kérdés
A helyzet az ,hogy egy lánnyal elkezdtem ismerkedni sokat beszélünk jóba vagyunk baráti viszony van köztünk,de nem tudja biztosan én mit akarok,akarok-e többet.A napokban olyan hírt hallottam barátomtól ,hogy összejött valakivel neki mondta el először mert nem tudja ,hogyan mondja el nekem én ehez mit szólnék,nem akar megbántani. Ez mi szerintetek? Mivel bántana meg ha barátságnak gondolja? Tagadjam ,hogy semmi gond mikor elmondja nekem mert úgy is csak barátok vagyunk.. vagy pedig mondjam meg neki mit gondolok?? ő idősebb nálam 2 évvel.
2013. márc. 11. 20:32
 1/2 cico256 ***** válasza:
Amit mondasz, amiként cselekszel ítél meg ő és bárki. Azt, hogy mit titkolsz magadba senki sem fogja tudni. Viszont, ha nem mondasz el dolgokat, vagy hazudsz róluk és később mégis elmondanád akkor csak magadból fogsz hülyét csinálni. Remélem tudtam segíteni. 21/f
2013. márc. 11. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Jobban járok akkor ha beszélek vele erről :)
2013. márc. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!