Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy játék szereplőbe. Mit tegyek?
#9 jaa, az nem vészes, abba a "lányba" szerintem mindenki szerelmes, aki játszott vele :D
én mondjuk még nem töltöttem le
huh jah az jó csaj! és ezután a videó után, a szinkronja is jó csaj!!
Próbálj egy rá hasonlító csajt keresni kérdező, persze akkor lesz az igazi ha már majd a lány is tudja hogy ezért (is) tetszik. Az lenne a legjobb, együtt játszanátok a,, játékot, meg aztán játszanátok tovább uhuhuhuh az ágyban (mondjuk vár építés párnákból meg ilyenek)
ebbe én is belezúgnék, sztem ne is nézz animéket mert akkor elég sok szerelmed lesz :DDD
ja ez jó kép utolsó! Szexi. Amúgy meg még annyi, hogy ott ha megnézed a videót 6:35-nél mondja a nő hogy "i really hope people fall in love with her"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hSDDE..
szóval igen, látod kérdező te csak azt tetted amit ő mondott, ezzel is elismered milyen jó munkát végeztek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!