Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy játék szereplőbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19/F

2013. ápr. 21. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#9 jaa, az nem vészes, abba a "lányba" szerintem mindenki szerelmes, aki játszott vele :D

én mondjuk még nem töltöttem le

2013. ápr. 21. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 jogos, a sok félretagelés miatt automatikusan nem néztem meg :c
2013. ápr. 21. 14:37
 13/21 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Még én sem (most Mass Effectet játszom végig - of course női Sheparddel, mégis csak jobban tudok vele azonosulni :D), de amennyit barátom mutatott belőle... hát nagyszerű játék, és végre egy normális főszereplőnője van. Akit nem kell folyton megvédeni, és még segít is, ráadásul nagyon szép karakterdizájnja van - le a kalappal a készítők előtt.
2013. ápr. 21. 14:38
 14/21 anonim ***** válasza:
xD
2013. ápr. 21. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 21. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:

huh jah az jó csaj! és ezután a videó után, a szinkronja is jó csaj!!

Próbálj egy rá hasonlító csajt keresni kérdező, persze akkor lesz az igazi ha már majd a lány is tudja hogy ezért (is) tetszik. Az lenne a legjobb, együtt játszanátok a,, játékot, meg aztán játszanátok tovább uhuhuhuh az ágyban (mondjuk vár építés párnákból meg ilyenek)

2013. ápr. 21. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

ebbe én is belezúgnék, sztem ne is nézz animéket mert akkor elég sok szerelmed lesz :DDD

2013. ápr. 21. 15:38
 18/21 anonim ***** válasza:

ja ez jó kép utolsó! Szexi. Amúgy meg még annyi, hogy ott ha megnézed a videót 6:35-nél mondja a nő hogy "i really hope people fall in love with her"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hSDDE..

szóval igen, látod kérdező te csak azt tetted amit ő mondott, ezzel is elismered milyen jó munkát végeztek.:D

2013. ápr. 21. 15:42
 19/21 A kérdező kommentje:
16# a várépítés tényleg jó mókának tűnik xD
2013. ápr. 21. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 22. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!