Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tapasztaltatok már ilyet? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az a problémám a barátommal aki 48 éves hogy amikor nem szexelni csak simán szeretném a testét megérinteni,simogatni(az intim területet is beleértve)ő mindjárt olyan megjegyzést tesz ami miatt aztán elmegy a kedvem attól hogy a gyengédségem ilyen formán való kimutatásától.(ilyeneket jegyez meg pl-ul: jaj már megint,holott havonta kb 4x szeretkezünk mostanába,) A másik gond az hogy csak akkor szeretkezhetünk amikor ő kezdeményez és számomra ez úgy tünik mintha ő irányitaná hogy mikor szexeljünk,ha én kezdeményezek akkor teszi az elözőhöz hasonló megjegyzéseket,vagy nem reagál csak fekszik továbbra is mellettem mint egy darab fa. Öszintén szólva az egész kapcsolttól elment a kedvem,én elhiszem hogy sokat stresszel hogy megmarad-e a munkahelye,de nekem is sok gondom van a jelenlegi fönöknőmmel és itthon szükségem lenne nem csak a beszélgetésre ha nem egy kis testi kontaktusra.De úgy érzem hogy ebbe a kapcsolatba csak én adok már és részéről csak a nagy passzivitás van.2013. ápr. 21. 11:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem az Ő részéről már kihűlt ez a kapcsolat. Csak szexre kellesz neki, és csak akkor amikor Ő akarja, ahogy írod.
Nem ragozom tovább, mert felesleges. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
2/5 anonim válasza:
50 évesen mégis mit akarsz tőle, nem áll fel és kész
3/5 anonim válasza:
Kívánj neki minden szépet, és jót, és lépj le ettől az embertől, vagy nyisd ki számára az ajtót, és segits neki, hogy gyorsabban lépjen le.
4/5 anonim válasza:
Ha egy férfi szeret téged(akár lesz szex, akár nem) egyszerűen jól esik neki a másik ember érintése, kivánja és vágyik rá. Nem kell hozzá szex, hogy ez igy legyen. Ez az ember nem vágyik sem rád, sem az érintésedre, hanem un téged. Ezt már jóval korábban észre kellett volna venned.
5/5 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem a leírásból,ráadásul kiszúrtam hogy a neten ilyen oldalakat keres hogy ,,dugni akarok,60-70-es szexipartnerek,sz..ós csajok stb". Amikor ezt olvastam én is úgy éreztem hogy már nem vagyok jó neki. Már két szakitásunk volt és mindkét békülésnél ő sírta vissza magát. De ebből látom hogy ennyi elég is volt belőle.
2013. ápr. 21. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!