Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ütnétek meg valaha nőt?
Figyelt kérdés
Mind1 mi legyen az ok, ütnétek/ütöttetek-e meg már nőt?
őszintén...
ha ő üt meg , vissza ütsz neki?
ha igen azt is írjátok le ,hogy miért, és hogy megbántad e?
Én nem azért kaptam a pofont mert hajnalban mentem haza vagy mert betéptem. hanem azért mert nem csináltam azt amit ő akart. nem nem írtam meg a leckét, hanem mert ide akarta hozni a szeretőjét, hogy itt éljen velünk. és megmondtam neki hogy én akkor húzok is innen. akor kaptam a pofont úgy hogy a fogam is kitőrt.
2013. ápr. 21. 11:37
22/30 anonim válasza:
19! egyet értek, egy szülőnek nem ütünk vissza,
biztosan van veszekedés alkalmával az emberek elveszítik a kontrollt, tény nem igazán kell verekedni, de ott abban a helyzetben ők voltak, így nem tudom megítélni, utólag persze rosszul hangzik, ha egy férfi megüt egy nőt, N
2013. ápr. 21. 11:40
23/30 anonim válasza:
Na de az is elítélendő ha egy nő üt meg egy férfit.Tudván,hogy a férfi nem üt vissza egy nőnek!
2013. ápr. 21. 11:41
24/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
azért ütöttem meg olyat akart amit én nem , bele kapott a hajamba tépni kezdte, veszekedtünk én adtam neki egy pofont
utána eltelt egy pár óra lenyugodtunk mind2-en és megbeszéltük a dolgot...
de ő kezdte én csak "védekeztem"
2013. ápr. 21. 11:45
25/30 anonim válasza:
Apám nem egy szent fazék az 5 éves ócsém előtt folytogatta anyámat. aki ott sírt hogy hagya abba, majd rá kiabált, hogy nebömbőljél mert megérdemelte. szerintem az ilyen nem szülő és amikor kaptam azt a pofont nem adtam meg neki azt az örőmöt, hogy sírni láson vagy könyörögni. és azt is megmondtam neki ha még egyszer hozzá mer nyúlni anyámhoz a kezét lábát eltöretem. ha férfi álna elötte nem merne ütni. amikor történt a folytogatós eset én nem voltam othon nővérem hívta a rendőrőket és szedte le anyuról. akkor értem oda mikor a rendőrők vezették ki. persze ott, hebeget habogott, hogy az nem is úgy volt. az osztálytársam meg azért kapott egy hatalmasat mert gusztustalan dolgokat terjesztett rólam a suliban is és a gyakorlati helyen is mivel egy helyen voltunk gyakorlaton. a páromat se ütném meg snha mert tudnám hogy ő nem üt vissza nem is nagyon szoktunk veszekedni, mert nagyon egy hullám hosszon vagyunk.
2013. ápr. 21. 12:01
26/30 anonim válasza:
Sajnos egyszer volt rá eset. Persze nem nagy pofon volt, de nagyon megbántam. Azután az eset után még a veszekedéseket is igyekeztem ugy elkerülni, hogy inkább kimentem rágyujtani.
20F
2013. ápr. 21. 12:21
27/30 anonim válasza:
Igen ütnék meg nőt. Ugyanis egy nő ugyanúgy rád támadhat bárhol, mint egy férfi, szerintem aki látott már cigányt az tudja miről beszélek. Továbbá ha bárki, legyen az férfi, vagy nő, bántalmazni meri a szeretteimet, azt nem csak, hogy megütni, de megölni is képes lennék.
Egyébként még soha nem ütöttem meg nőt, leszámítva a húgommal történő gyermekkori verekedéseket.
2013. ápr. 21. 12:29
28/30 anonim válasza:
néha 1 kis pofon nem árt ha a nő kikényszeriti ha normális a nő akk nincs szükség rá én erőszak ellen vagyok de ha kikényszeriti akk nem kell papucsnak lenni 1 pofonba senkisem hal bele a nőket nevelni kell ha ugyadodik a nőstényeknek kisseb az inteligenciájuk azért is vitatkoznak anyit pl: a csajok sokkal töbet veszekednek mint a férfiak baráti körben is még én 20 évben 1 szer ha kicsit összeszolalkoztam a haverokal ami melesleg emlitésre sem méltó ők ...... szal adj neki ha kell de ha látod hogy sok verés után sem érsz el vele semmit akk ne verd hanem hagyd ott mert az javithatatlan
2013. ápr. 21. 15:14
29/30 anonim válasza:
Nem helyeslem a nők megütését egyáltalán. Egyszer reflexből kicsit visszaütöttem, de nem arcra, csak vállra a kézfejemmel. Reflex volt, csak utána kaptam észbe.
2013. máj. 17. 11:07
30/30 anonim válasza:
mint 1 rossz mosógép ez mind nevelés hiánya leszavazhatok de majd ti is fik rájötök az idővel csak még túl buták vagytok hogy észrevegyétek ami előtettek folyik az ilyen rubifajtákat kell ütni 1 re több nőnek lett ő a példaképe gratula nekik de hogy az életükben nem lesz 1 értelmes pasijuk az is 1000000 % nah de ők sem azok kitudja lehet nem is kell nekik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!